Najprej z maslom namažite okrogli pekač za torte, nato pa zdrobite piškote in jih v skledi zmešajte skupaj z maslom ter enakomerno razmažite po dnu pekača. V loncu nato zavrite mleko, dodajte sladkor, vanilin sladkor in puding. Vse skupaj kuhajte in ob tem vsebino nežno mešajte, dokler ne dobite goste zmesi.V posebni skledi zmešajte še utrjevalec za smetano, sladkor in mleko, nato pa to maso dodajte v lonec, kjer ste prej kuhali puding. V zadnjem koraku dodajte še želatino in dobro premešajte, da v masi ne ostanejo grudice. Še toplo maso enakomerno razporedite po biskvitni osnovi, pekač pa nato za kakšno uro ali dve postavite hladilnik.Če želite, lahko vrh torte okrasite še s svežim sadjem ali čokolado. Pa veselo sladkanje!
Fotografije: Profimedia
Članek je bil prvotno objavljen na Cosmopolitan.si