Najprej z maslom namažite okrogli pekač za torte, nato pa zdrobite piškote in jih v skledi zmešajte skupaj z maslom ter enakomerno razmažite po dnu pekača.
V loncu nato zavrite mleko, dodajte sladkor, vanilin sladkor in puding. Vse skupaj kuhajte in ob tem vsebino nežno mešajte, dokler ne dobite goste zmesi.
V posebni skledi zmešajte še utrjevalec za smetano, sladkor in mleko, nato pa to maso dodajte v lonec, kjer ste prej kuhali puding. V zadnjem koraku dodajte še želatino in dobro premešajte, da v masi ne ostanejo grudice. Še toplo maso enakomerno razporedite po biskvitni osnovi, pekač pa nato za kakšno uro ali dve postavite hladilnik.
Če želite, lahko vrh torte okrasite še s svežim sadjem ali čokolado. Pa veselo sladkanje!
Fotografije: Profimedia
Preberite še: Novinarka obiskala najslabše ocenjeno ljubljansko gostilno. Preverite njeno izkušnjo
Priporočamo tudi: Imate redke lase? V šampon dodajte ti 2 sestavini! (to je trik, s katerim lasje hitreje rastejo in manj izpadajo)
Članek je bil prvotno objavljen na Cosmopolitan.si
Novo na Metroplay: Če v svoj dan uvedete večerno raztezanje, boste naredili ogromno zase | LUŠTno je biti fit