Skupaj za boljše počutje: brezplačno predavanje o zdravi prehrani

7. 6. 2019 Promocijsko sporočilo

Ste vedeli, da je največji vir antioksidantov, ki vplivajo na mladosten videz, zdrava prehrana?

Urejeno in uravnoteženo prehranjevanje je pomembno tudi za dobro počutje in ohranjanje zdravja. Z namenom, da bi čim več prebivalcev Obale in gostov iz drugih krajev dobilo informacije, kako lahko s pravilno prehrano zaščitijo svoje celice in katera živila vsebujejo največ zdravilnih antioksidantov, so se v hotelih LifeClass Portorož pridružili gibanju Svetovni dan velnesa oziroma Global Wellness Day.

Brezplačno predavanje o zdravi prehrani

V soboto, 8. junija, zato v hotelih LifeClass Portorož pripravljajo brezplačno predavanje o zdravi prehrani, ki ga bo vodila Irena Živković, dipl. dietetičarka. Enourno druženje z začetkom ob 10.30 bo potekalo v Dvorani Galea v Grand Hotelu Portorož. Prijave sprejemajo na Nastja.TkachenkoCeklic@lifeclass.net.

En dan ti lahko spremeni življenje

Svetovni dan velnesa s sloganom »En dan ti lahko spremeni življenje« je dan, ki ga vsako leto, drugo soboto v juniju, obeleži skoraj 130 držav. Pobudnica tega projekta je Belgin Aksoy Berkin iz Turčije, ki je leta 2012 začela ozaveščati ljudi o pomenu dobrega počutja in aktivnega načina življenja. Gibanju se pridružijo različni izvajalci, ki želijo obiskovalcem ponuditi brezplačne aktivnosti, s katerimi lahko preventivno poskrbimo za svoje zdravje in dobro počutje. V Sloveniji se temu gibanju letos pridružujemo že tretje leto.