To so živila, ki Jennifer Lopez pomagajo ohranjati fit postavo

To so živila, ki Jennifer Lopez pomagajo ohranjati fit postavo (foto: Profimedia) Profimedia
21. 6. 2020

»Njeno telo je pravi hram,« je v enem izmed intervjujev dejal njen osebni trener David Kirsch. Verjetno mu lahko verjamemo na besedo. Pevka Jennifer Lopez je namreč pri svojih 50 letih v boljši formi kot kdaj prej!

Da je pevka v tako dobri formi lahko pripišemo njeni disciplini – pri prehrani in pri vadbi, pa tudi negi telesa.

Čeprav priznava, da si včasih privošči tudi kakšno pregreho (saj smo samo ljudje, kajne?), pevka sicer pazi, kaj se znajde na njenem krožniku.

In nikoli ne izpušča vadbe!
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Pokukajmo v hladilnik Jennifer Lopez

Jennifer Lopez vedno znova dokazuje, da so leta le številka. Saj ste videli te trebušne mišice, kajne?

Njen osebni chef je nedavno razkril tudi, katera so tista živila, ki so vedno v hladilniku in ki naj bi pevki pomagala ohranjati fit postavo.

Ob vseh aktivnostih, treningih in na splošno zelo natrpanem urniku vsekakor potrebuje veliko energije.

Chef Kelvin Fernandez, ki je v kuhinji Jennifer Lopez in Alexa Rodrigueza delal dve leti, je za Us Weekley povedal: »Vedno imata mineralno vodo, vedno sadje in zelenjavo, kot so jagode, čeprav Jennifer ni največja ljubiteljica sadja. Otroka pa obožujeta sveže jagodičje.«

V hladilniku je vedno tudi zelenjava, kot so:

  • špinača,
  • kumarice in
  • zelena.

»Za pripravo zelenega smoothieja,« pravi Fernandez. Po njegovih besedah Jennifer in A-Rod dan rada začneta z zelenim napitkom.

Na zalogi so vedno tudi zdravi prigrizki. In kakšen manj zdrav, ki jih obožujeta dvojčka.

Beljakovine, beljakovine, beljakovine
Profimedia

Kot kaže, zajtrk ni popoln, če ne vključuje puranje slanine.

V hladilniku so tako tudi vedno jajca in puranja slanina. Ta je obvezna za zajtrk, poleg svežega jajčnega beljaka. To si privoščita večkrat na teden. Menda pa si za zajtrk rada privoščita tudi piščančje klobasice z jabolki.  

Za to, da sta shramba in hladilnik v redu, skrbi posebna ekipa, poleg chefa, ki natančno ve, kaj imata najraje. J.Lo in Alex imata rada doslednost, ko gre za prehrano, zato njuna ekipa vedno poskrbi, da se to zgodi.

Večerja je čas za družino

Morda po vsem tem ne bi pričakovali kaj takega, no, po besedah chefa si Jennifer Lopez in A-Rod za večerjo zelo rada privoščita mehiško hrano. »Obožujejo takose,« je povedal.

Sicer pa vedno skrbita, da so jedi zdrave in hranljive.

Haylie Pomroy, nutricionistka, ki je delala z Jennifer Lopez, je povedala, da njeni obroki vsebujejo puste beljakovine, neškrobno zelenjavo, zdrave maščobe in kompleksne ogljikove hidrate, denimo rjavi riž in sladek krompir.

A bolj kot to, jima je pomembno, da je večerja skupna, da so okoli mize zbrani vsi člani družine.

No, mi zelo verjetno ne bomo nikoli imeli ekipe, ki bi skrbela, da je hladilnik poln, še manj verjetno je, da bi imeli osebnega kuharja, a kakšno idejo si vseeno lahko sposodimo.

PREIZKUSITE 3 fantastične recepte z avokadom!

Potem pa preberite še: