Blenderji Braun - Bistri. Učinkoviti. Močni.

Blenderji Braun - Bistri. Učinkoviti. Močni. (foto: Braun) Braun
15. 6. 2015 Promocijsko sporočilo

Braunovi blenderji so zasnovani in izdelani tako, da zlahka izpolnjujejo vse vaše potrebe in zahteve. Z njimi lahko zmešate vse vrste smoothijev, poleg njih pa še seveda omake, vroče juhe, ledene napitke in vse ostalo. Omejitev je le vaša domišljija.

Blenderji Braun Identity Collection dosegajo optimalne rezultate mešanja zaradi svojih odličnih lastnosti:

1. Močan, 1000 W motor

Zagotavlja vrhunsko zmogljivost za hitre, enakomerne in popolne rezultate mešanja pri vseh funkcijah mešalnika. Čvrst dizajn in dodana moč skrbijo, da je motor zlahka kos vsem funkcijam mešalnika.

2. Posebej oblikovana posoda

Posebna oglata oblika posode in višje postavljena rezila  omogočajo učinkovito kroženje sestavin za odlične rezultate mešanja.

3. Pametni prednastavljeni programi

Po zaslugi pametnih prednastavljenih programov npr. smoothie, drobljenje ledu, juhe, pireji itd. mešalnik sam izbere ustrezno hitrost in čas delovanje. Vi se vrnete, ko opravi delo.

4. 11 hitrosti s funkcijo pulznega delovanja

Izbirate lahko med 11 hitrostmi za učinkovit nadzor nad delovanjem in bolj natančno mešanje. Za še bolj enakomerne rezultate je na voljo še pulzno delovanje.

5. Toplotno odporno steklo               

Omogoča mešanje brez temperaturnih omejitev, od omak, vročih juh do ledenih napitkov.

6. Enostavno čiščenje

Vse dele zlahka snamete in jih preprosto operete v pomivalnem stroju.

Na sliki: Braun TributeCollection JB 3060

Braunovi blenderji so ponosni člani Braunove družine gospodinjskih pomočnikov, ki jih odlikuje edinstvena kombinacija moči, kakovosti in cele palete funkcij. Braunovi gospodinjski aparati so popolna izbira za vsakega »chefa«, ki svojo družino rad razvaja z obroki in napitki, ki jih ustvari sam.