Razkrivamo jedilnik Kate Middleton - tako skrbi za svojo postavo

Razkrivamo jedilnik Kate Middleton - tako skrbi za svojo postavo (foto: Profimedia) Profimedia
11. 9. 2022

Vitka postava vojvodinje je posledica njenega življenjskega sloga. Preverite, s kakšno prehrano skrbi za zavidljiv videz ter zdravo telo.

Kate Middleton je navdih mnogih; njeno dobrodelno delo, opravljanje kraljevih dolžnosti, občutek za modo ter vitka postava so dejavniki, ki vojvodinjo delajo pravo ikono.

Med drugim pa je Kate znana tudi po svojem zdravem življenjskem slogu in ljubezni do športa. Celotna družina se prehranjuje s hranljivimi in okusnimi obroki, pri čemer Kate doma veliko kuha sama. Vojvodinja v kuhanje rada vključi tudi svoje otroke, na primer pri pripravi testenin ali pic. 

Preverite, kako so sestavljeni njeni obroki, s katerimi skrbi za zavidljiv videz, zdravo telo ter zadostno količino energije za svoje pestre urnike.

Zajtrk

Po podatkih EatThisNotThat Kate dan začne z energijskim zajtrkom, kot je ovsena kaša v kombinaciji z domačim smoothie-jem. Vojvodinja naj bi si redno privoščila kombinacijo ohrovta, špinače, spiruline ter borovnic.

Kosilo

Kljub temu, da Kate ni vegeterjanka, za kosilo najraje uživa brezmesne jedi. 

Raghu Deora, kuhar, ki je bil zadolžen za pripravo njenih jedi med obiskom Indije je povedal, da je za Kate in Williama pripravil kosilo z zelenjavnim kebabom in lečinim karijem. "Vse je vegetarijansko, ker so mi rekli, da jima je to bolj všeč," je pojasnil.

Pri kosilu naj bi Kate svoj krožnik napolnila z veliko surove zelenjave - ena od njenih najljubših jedi naj bi bila solata iz lubenice z avokadom, čebulo, kumarami in feta sirom.

Večerja

Za večerjo naj bi Kate ohranjala trend zdravega prehranjevanja in je znana po tem, da pripravlja domače, tradicionalne jedi. Zaupala je, kako rada z otroki pripravlja hrano, kot so domače pice in testenine. Nadvse rada pa si privošči tudi puding "sticky toffee."

Znano je, da vojvodinja med obroki najraje poseže po zdravih prigrizkih, kot so surovo sadje in zelenjava, na primer goji jagode.