Vprašanje:

vadba

Pozdravljeni! Imam vprašanje o vrsti vadbe, ki bi pomaga pri hujšanju in pri pridobivanju mišične mase. Vadil bi doma, zato me zanima katere vaje bi mi pomagale pri izgubi telesne teže in kakšna mora biti intenzivnost vadbe. Hvala za odgovor.

Odgovor:

Lep pozrav

Predstavljajte si, da vas nekdo prosi, da mu napišene nekaj vaj, da se bo naučil angleško. Verjetno boste hoteli vedeti koliko že zna, ali se je že kdaj prej učil, koliko je talentiran in podobno. Šele takrat mu lahko pri tem pomagate. Vendar, ko bo absloviral lekcijo ena bo moral začeti z lekcijo 2, 3, 4 itd...

Enako je z vadbo. Povsem možno je trenirati doma in zato ne potrebujete nobenih pripomočkov ali naprav. Nemogoče pa je napisati odgovor v stilu 6 počepov, 15 sklec... Vsak, ki bi se poskušal potruditi sestaviti vašo domačo vadbo, ob predpostavki, da vaš še nikoli ni videl bi potreboval vsaj kakšne rezultate meritev, Sam imam za online trenestvo razvit sistem, ki se je za sedaj pokazal kot razmeroma uspešen. Kljub vsemu pa je še vseeno boljša varianta osebno srečanje in meritve.

Mito Šinkovec, profesionalni osebni in kondicijski trener

www.mito.si

mito@sinkovec.si

 

www.mito.si

Odgovarja: Mito Šinkovec

Sprašuje: as

Tema: Vadba in fitnes

Odgovor objavljen: 2. februar 2012.

← Nazaj na vsa vprašanja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri