S temi lastnostmi boste pri teku dosegli najboljše rezultate (lahko jih tudi pridobite)

S temi lastnostmi boste pri teku dosegli najboljše rezultate (lahko jih tudi pridobite) (foto: adidas) adidas
15. 9. 2021 Promocijsko sporočilo

Če imate tiste prave lastnosti, ki odlikujejo dobrega tekača, imate letošnjo jesen edinstveno priložnost, da postanete najboljša različica samih sebe. Katere so?

1 Strast do teka

Predvsem morate do teka čutiti pravo ljubezen, se mu povsem predati in uživati v njem. Če se vsaj malo ne zabavate, medtem ko tečete, se potite in poskušate doseči novozastavljeni cilj, potem niste iz pravega tekaškega testa.

2 Radi preizkušate svoje meje

Če bi radi presegli meje svoje zmogljivosti, vam bo to vsekakor uspelo ob nekom ali v družbi tekačev, ki prav tako kot vi uživajo v teku in se želijo nenehno izpolnjevati, nadgrajevati, napredovati. S pomočjo takih boste prav gotovo dosegli boljše rezultate.

3 Povezanost s sebi podobnimi

Če se radi ob teku družite, delite svoje izkušnje z drugimi, primerjate rezultate, se navdušujete nad vedno novimi maratoni, potem boste slej ko prej zadovoljni v kateri od tekaških skupnosti, pa naj bo to spletna skupnost ali 'domača' skupnost s tradicijo. Če želite pripadati sebi podobnim, je tek prav gotovo ena od vaših prioritet.

Če imate te tri lastnosti tekačev, je za vas gotovo zanimiva novica, da se Ljubljana to jesen pridružuje globalni skupnosti adidas Runners.  

Gibanje adidas Runners je prisotno že v več kot 60 mestih po svetu, glavni namen novoustanovljene tekaške skupnosti sta medsebojna motivacija in podpora, obenem pa adidas Runnersi predstavljajo mesto, kjer se združujejo vsi, ki iščejo več kot zgolj tekaški trening

Glavna prednost skupnosti je dobro zastavljen program, oblikovan v sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo med drugim sestavljajo kineziologi, nutricionisti in fizioterapevti. Pri tem ne gre za klasično tekaško skupino, saj ta poleg kakovostnih treningov članom nudi tudi celovito podporo, motivacijo in priložnost za druženje z ljudmi z istim ciljem: postati najboljša različica samih sebe.

Skupnosti se lahko brezplačno pridruži vsak, ki je pripravljen na kakovostne treninge, kjer bo presegal meje lastne zmogljivosti in se ob tem tudi zabaval.

Člane skupnosti spodbujata in vodita dva kapetana: kapetan AR Ljubljana je predan športnik Blaž Strožer, sicer že vrsto let adidasov tekaški trener, ki se mu je pri vodenju slovenskih adidas Runnersov pridružila Tamara Pavlovič, učiteljica joge, zavzeta pohodnica in ljubiteljica meditacije.

adidas Runners Ljubljana vas vabijo, da se pridružite Facebook skupnosti: kako se prijaviti in še več lahko ugotovite TU.
P. S. Za vse člane in zainteresirane ta četrtek, 16. septembra, ob 18. uri v ljubljanskem Čin-Činu organizirajo tudi spoznavno zabavo AR Ljubljana welcome party