V septembru že tradicionalni 5. Triglav tek

19. 7. 2016 Promocijsko sporočilo

Ste vedeli, da je v štirih letih po neokrnjeni naravi parka Brdo teklo 5500 tekačev in skupno naredilo skoraj 20.000 kilometrov? Da je bil rekorden čas na 21-kilometrski preizkušnji v ženski kategoriji 1:25:56 in 1:10:34 v moški? Ali pa, da je Zavarovalnica Triglav 10 zdravstvenim ustanovam z donacijami pomagala pri nakupu opreme?

Skupaj bomo tekli za dober namen

Zavarovalnica Triglav bo že petič zapored, 10. septembra 2016, na Brdu pri Kranju za vse navdušene športnike in ljubitelje narave organizirala Triglav tek. Tudi letos bodo različne generacije tekačev v družbi slovenskih športnikov,  ambasadorjev teka in mladih upov ob spremljavi zvestih navijačev tekli za dober namen.

  • Prijavnina za tek na 10 in 21 km znaša 20 EUR, v primeru skupinske prijave osmih ali več tekačev pa na vsakega prijavljenega velja 2 EUR popusta. 50 EUR znaša prijavnina na ekipo za poslovni tek trojk in 5 EUR na člana družinskega teka. Otroški tek je brezplačen.
  • Zadnji dan za prijave je 2. september 2016. To lahko storite na spletni strani www.triglavtek.si. Na 10 in 21 km se bo možno prijaviti še na dan prireditve, a le dokler ne bodo zapolnjena vsa mesta.
  • Takečem bo na izbiro 5 kategorij – trasa na 21 in 10 kilometrov, družinski tek na 3,4 kilometre, poslovni štafetni tek na razdalji 3 x 3,4 kilometra in otroški tek s Kuža Pazijem na 350 in 700 metrov.
  • 10 kilometrska trasa bo potekala po 8,4 km dolgi makadamski poti znotraj lovišča, 1,6 km pa bodo tekači tekli po asfaltu. Tekači na 21 km bodo premagovali 3,3 km po asfaltu in 17,7 km po utrjenem makadamu. Vsak član družinskega in poslovnega teka bo pretekel 1,3 km po asfaltu in 2,1 km po utrjenem makadamu. Otroci pa bodo s Kuža Pazijem tekli okoli prireditvenega prostora.

Skupno odštevanje do starta 5. Triglav teka

Spremljajte jih lahko na spletni strani www.triglavtek.si, portalu Vse bo v redu, Facebook in Twiter profilu Zavarovalnice Triglav ter z njimi na Instagramu delite tekaške fotografije. Označite jih #triglavtek.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri