Vabljeni na 4. dobrodelni Skazin tek OTROK OTROKU

21. 8. 2019 Promocijsko sporočilo

V podjetju Plastika Skaza tudi letos nadaljujejo s tradicijo in prirejajo že 4. dobrodelni Skazin tek Otrok otroku – edinstveni dogodek, ki je v prvi vrsti namenjen najmlajšim. Letošnji tek bo potekal pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.

Cilj podjetja Plastika Skaza je, da se dogodka udeleži čim več otrok, saj bodo skupaj zbirali sredstva za svoje pomoči potrebne vrstnike. Tako se bodo na zdrav in zabaven način učili o pomembnosti dobrodelnosti in medsebojnega sodelovanja.

Otroci bodo za dober namen premagovali 400, 750 ali 2.000 metrov, starše najmlajših pa vabimo, da sodelujejo v teku z otroškimi vozički.

Zbrani izkupiček bodo letos v celoti predali Centru za pomoč otrokom in staršem iz Žalca, ki skrbi za otroke z avtizmom. Avtizem je vseživljenjska razvojna motnja, ki prizadene možgane pri procesiranju informacij, vendar pa dovolj intenzivna zgodnja obravnava kasneje v življenju dokazano prinaša številne koristi.

Stopimo skupaj, pokažimo našo dobrodelnost in otrokom z avtizmom omogočimo boljše življenje!

Pridružite se nam v soboto, 7. septembra 2019, ob 9. uri na velenjskem atletskem stadionu. Več informacij in prijave na: www.otrokotroku.si