60-dnevni izziv z osebno trenerko Hano Verdev: Vitalni v poletje

3. 4. 2016
Deli
60-dnevni izziv z osebno trenerko Hano Verdev: Vitalni v poletje (foto: Klemen Razinger)
Klemen Razinger

Do poletja nas ločijo še slabi trije meseci, ravno dovolj časa, da se končno spravimo v pogon po mrzli in zato za večino bolj lenobni zimi. Na aktivni.si smo se v sodelovanju z Lidl Slovenija odločili, da vam pri tem pomagamo! 

Akcija poteka v sodelovanju z Lidl SlovenijaZ vrhunsko osebno trenerko Hano Verdev smo pripravili brezplačni 60-dnevni izziv, kjer bomo vsem, ki se prijavite s svojim e-naslovom, vsak teden do začetka poletja poslali navodila z vajami in primerno prehrano in vam tako pomagali, da dosežete zastavljene cilje. Zavedamo se, da ima vsak svoj cilj, zagotovo pa nam je vsem skupno, da bi se v svoji koži radi počutili boljše in predvsem vitalni in sproščeni zakorakali v poletje.

Program je namenjen tako za tiste, ki bi radi izgubili odvečno težo, kakor tudi za vse, ki želite svojo formo še izboljšati.

Vaša osebna trenerka Hana vam bo vsak teden pripravila videe z vajami, ki jih boste lahko izvajali doma ali v naravi. Vaje bodo narejene na princip vadbe z lastno težo in bodo vključevale mišice celega telesa. Hana bo poskrbela še za navodila o primerni prehrani, na aktivni.si pa bomo dodali obilico drugih koristnih nasvetov, ki vam bodo pomagali (v to smo prepričani), da bo poletje 2016 vaše najlepše doslej!

Za nameček smo v sodelovanju z Lidl Slovenija pripravili tedenske nagrade za vse sodelujoče. Med vsemi, ki boste svoje izkušenje med izzivom delili z nami na Twitterju ali Instagramu, bomo vsak teden podarili Lidlovo košarico zdravih živil.

  • Več o akciji si lahko preberete v intervjuju s Hano Verdev.

Program lahko spremljate na www.aktivni.si/vitalni-v-poletje

Spremljate tudi dve pogumni dekleti

Da pa naše druženje ne bo potekalo samo virtualno, smo med vsemi prijavljenimi do 11. aprila izbrali dve dekleti, ki bosta vsak teden v Ljubljani vadili pod Haninim vodstvom. Njun trening bomo sproti spremljali na naši spletni strani in v reviji Lisa, tako da boste vseh nasvetov in motivacijskih prijemov s strani trenerke deležni tudi vsi ostali.

Obe dekleti bosta, poleg brezplačnega treniranje pod vodstvom osebne trenerke in brezplačnega treniranja v ljubljanskem športnem centru Sunny Studio, prejeli še paket izdelkov zdrave prehrane iz Lidla ter popolno stilsko preobrazbo ob koncu akcije, vključno z novimi oblačili, frizuro in ličenjem.

Vabljeni, da se nam pridružite. Začnemo 18. aprila!