Kristina iz Sanjskega moškega je končno iskreno povedala, zakaj z Arijanno nista več prijateljici! (tega niste pričakovali)

Kristina iz Sanjskega moškega je končno iskreno povedala, zakaj z Arijanno nista več prijateljici! (tega niste pričakovali) (foto: Instagram Arijanna di Palma (posnetek zaslona)) Instagram Arijanna di Palma (posnetek zaslona)
18. 1. 2023

Po dolgem molku je končno brutalno iskreno spregovorila o tem, zakaj z Arijanno nista več prijateljici. 

V zadnji sezoni resničnostnega šova Sanjski moški sta v finale se uvrstili Arijanna Sara di Palma in Kristina Miler, ki sta sicer tekom šova bili tudi cimri in zelo dobri prijateljici.

Skozi šov sta dekleti večkrat povedali, da sta se odlično ujeli in da bosta za vedno hvaležni za prijateljstvo, ki sta ga spletli. Arijanna je še novembra na svojem Instagram profilu javno voščila Kristini za rojstni dan in ji ob tem povedala, kako zelo rada jo ima. 

Sanjski Blaž je v zadnji oddaji izbral Kristino, Arijanna pa je pred kamerami sprejela poraz in povedala, da se je Blaž odločil pravilno, saj je Kristina resnično čudovita.

Kmalu po koncu šova pa so gledalci opazili, da se dekleti ne družita več. Ob tem so se pojavila namigovanja, da sta se morda skregali, a sta obe zagotavljali, da sta v dobrih odnosih, vendar se preprosto ne vidita veliko, saj živi vsaka na drugem koncu Slovenije.

Kristina je končno spregovorila

Vse kaže, da se je Kristina odločila, da ne bo več prikrivala ničesar. Najprej je iskreno spregovorila o tem, zakaj sta se z Blažem v resnici razšla, zdaj pa je na svojem TikTok profilu povedala tudi, kaj se je v resnici zgodilo med njo in Arijanno.

Do spora naj bi prišlo takrat, ko se je Kristina razšla z Blažem.

"Medtem ko sem se jaz cmerila za Blažem - ja, sem se jokala, priznam, ker me je prizadelo vse to, je ona bila na pogovoru z njim. Zato sem z njo zaključila. Zato se ne druživa," je povedala.

Kljub temu, da je Arijanna večkrat zagotovila, da si razmerja z Blažem ne želi, Kristina meni drugače. Ob tem pa je namignila tudi, da Blaž ne zmore biti zvest.

"Tega, da ona noče biti z Blažem jaz iskreno ne verjamem, ampak Blaž... Ne more imeti samo ene ženske, žal."

"Evo, to je celotna resnica, to kar sem pol leta držala v sebi, za kar sem se milijonkrat doma prejokala, ker me je prizadelo, da sta mi moja najboljša kolegica in moj fant nekaj takega naredila," je še povedala Kristina.

Eden od sledilcev ji je napisal, da je Arijanna bila prva z Blažem, s čimer se Kristina vsekakor ni strinjala.

"Ne, ni bila prva z Blažem. Ni bila. Blaž je izbral mene in če nekdo tega ne more sprejeti, mi je žal. Blaž je pred celo Slovenijo izbral mene in je "fural" nekaj z mano."

"Po tem, ko sva se midva skregala, pa mi je ona, ki naj bi bila moja najboljša prijateljica, ki mi bo vedno stala ob strani, zabila nož v hrbet in stopila na njegovo stran. Sem jaz to vedela? Ne. Kako sem izvedela? Blaž mi je povedal," je še pojasnila.

Kljub temu, da je razkrila resnico, pa Kristina zagotavlja, da obema želi srečo.

"Jaz nimam nič proti njima, zaradi mene naj sta skupaj. Jaz jima želim vso srečo. Ampak na živce mi gre, ko se ona dela žrtev, vsi okoli nje so grozni in grdi, ona pa je žrtev."

Ena od sledilk ji je napisala tudi, da je Kristina naredila napako že s tem, ko je verjela, da je Arijanna iskrena. "Imaš prav. Jaz se zavedam vseh napak, ki sem jih naredila, verjetno tudi Blažu ne bi smela verjeti, pa sem mu. Se tega zavedam in mi je žal," je še povedala.

@akxiisodosopssopxx #sanjskimoski #slovenia #arijana #kristinamiler #snemalecdavid #slovenskadrama #sanjskimoski2022 #fypシ゚viral #balkan ♬ original sound - veselicabuddy