Nekdanja žena Primoža Peterke pojasnila svoje fotografije v poročni obleki

Nekdanja žena Primoža Peterke pojasnila svoje fotografije v poročni obleki (foto: Tjaša Eledhwen) Tjaša Eledhwen
27. 9. 2022

Renata Bohinc je pred kratkim presenetila s fotografijami, na katerih je oblečena v poročno obleko...

Renata Bohinc je nekdanja manekenka, miss Slovenije in mamica treh otrok, je pa tudi nekdanja žena nekoč vrhunskega skakalca Primoža Peterke.

Danes Renata navdušuje svoje sledilce na Instagramu s čudovitimi fotografijami iz različnih snemanj, pa tudi utrinkov iz osebnega življenja. Nedavno pa je pritegnila pozornost tudi s fotografijami, na katerih ima oblečeno krasno poročno obleko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc (@bohincrenata)

Na spletu so se pojavila ugibanja, če se je Renata morda ponovno poročila ali če je morda objavila starejše fotografije.

Novinarji portala Metropolitan so Renato poklicali in jo povprašali o dotičnih fotografijah. "Fotografije, na katerih sem v poročni obleki, so nastale že maja. Snemali smo v Solinah, spomnim se, da je bil zares čudovit sončni zahod," je pojasnila in razložila, da so fotografije nastale za promocijski namen.

Na vprašanje, če še kdaj razmišlja o poroki in če bi ponovno dahnila usodni da, je odgovorila: "Mah, jaz sem že poročena ... z življenjem! Da bi se pa še kdaj? Hm, ne vem, nikoli ne veš, kaj ti bo življenje prineslo."

V smehu je sklenila, da zato raje ne bo rekla nič konkretnega. "Za zdaj ne," je dodala.