Neprimerno vedenje tekmovalke Sanjskega moškega na cesti (vse je objavila na svojem Instagram profilu)

Neprimerno vedenje tekmovalke Sanjskega moškega na cesti (vse je objavila na svojem Instagram profilu) (foto: profimedia) profimedia
20. 1. 2023

Verjetno ste videli posnetke nespametnega ravnanja ljudi na cestah, ko je zapadel sneg. No, javnost je razburila fotografija, na kateri naj bi bila tekmovalka šova Sanjski moški. 

Sneg je precej otežil promet in očitno dal nekaj idej ljudem, ki so s svojimi nespametnimi dejanji ogrožali promet. Priča smo bili grozljivim posnetkom, ena od fotografij pa je še posebej pritegnila javnost, tudi zato ker naj bi na njej bila tekmovalka Sanjskega moškega.

Ste tudi sami na cesti opazili koga, ki se ustavi v tunelu, da bi z avta sčistil sneg? Sneg že tako ali tako otežuje vožnjo, zato velja večja previdnost, takšne situacije pa le povečujejo možnosti za nesreče. Morda ste opazili spodnjo fotografijo profila Ustvarimo reševalni PAS, ki je nekaj preglavic naredila Tjaši Kramarič iz oddaje Sanjski moški. Je na fotografiji zares ona? 

Opazimo lahko dekle, ki pozira za fotografijo kar ob cesti, avto pa je z odprtimi vrati ostal na odstavnem pasu. Verjetno ni potrebno poudarjati, da odstavni pas nikakor ni namenjen takšnim stvarem. 

"Koliko všečkov je dobila?

10 let se že ukvarjamo z ozaveščanjem, predstavljamo take in drugačne zgodbe, ki jih piše avtocesta, tudi tragične, videli in dobili smo že ogromno fotografij in posnetkov nevarnih situacij, vsaka posebej strašljiva, mislili smo, da smo videli že vse... Pa smo se spet zmotili...", so komentirali ob objavi in dodali, da so zgroženi. 

Tjaša Kramarič je fotografijo objavila na svojem Instagramu in zapisala: "O ne, sam to imam za povedat." Sledilci in drugi spletni poznavalci so predvidevali, da je na fotografiji prav ona, vendar se je zvečer ponovno oglasila: "Vsi so me napadli, da sem to jaz. Ne, to nisem jaz! Ne vem, kaj se dogaja!? Novico sem objavila pri sebi z namenom, da dokažem, da ne sodimo vsi vplivneži v isti koš. Nikoli ne bi naredila česa tako nespametnega in ogrožala življenja."

Z zadnjim se marsikdo ne bi strinjal, saj smo na Tjašinih Instagram story-jih lahko videli, kako po avtocesti drvi 140 km/h in se poleg tega še snema ter objavlja na družbena omrežja. 

Strinjamo se s profilom Reševalni PAS, ki je ob zgornji fotografiji zapisal tudi: "Človek je sam sebi največja nevarnost". 

Kasneje so pozvali vse vplivnice in vplivneže, naj svojo pozornost uporabijo tudi za ozaveščanje o odgovornem ravnanju na cestah, kot plačilo pa so ponudili obvarovano življenje. Menite, da se je vredno potruditi?