V hladilnik je postavila bananin olupek in po 15 minutah rešila težavo, ki pesti mnoge

25. 6. 2024
Deli
V hladilnik je postavila bananin olupek in po 15 minutah rešila težavo, ki pesti mnoge (foto: Profimedia)
Profimedia

S tem preprostim trikom se je rešila problema, ki ga imajo mnogi.

Glavobol je neprijeten pojav, ki se lahko pojavi iz več razlogov. V številnih primerih ni nevaren, vseeno pa lahko močno vpliva na naše razpoloženje, produktivnost in potek dneva. Ali ste vedeli, da obstaja preprost trik, s katerim se glavobola lahko znebite?

Ne spreglejte:

Na spletu je zaokrožila zgodba ženske, ki je imela neizprosen glavobol. Iz obupa je preizkusila trik z bananinim olupkom, kar je sledilo, pa ni pričakovala.

"Začutila sem močan glavobol, ki me je zbudil že neštetokrat in nisem želela vzeti še enega zdravila, ki ne bi prineslo rezultatov, ampak bi mi le razdražilo želodec. Spomnila sem se nasveta soseda, da poskusim trik z banano. Pojedla sem celo banano, vendar olupka nisem vrgla proč, temveč sem ga postavila v hladilnik, da se ohladi.

Petnajst minut kasneje sem olupek vzela iz hladilnika, legla v posteljo in se udobno namestila, medtem ko mi je olupek hladil čelo. Kmalu zatem me je ta postopek tako sprostil, da me je glava nehala boleti in sem zaspala. Obvezno poskusite, če imate težave z glavobolom," je za portal krstarica.com pojasnila ženska.

Ko imate torej naslednjič glavobol, preizkusite to metodo. Morda bodo rezultati navdušili tudi vas!

Vir: krstarica.com