FOTO: 4 izjemne preobrazbe, ki so pravi navdih (skupaj jim je uspelo izgubiti več kot 250 kg!)

FOTO: 4 izjemne preobrazbe, ki so pravi navdih (skupaj jim je uspelo izgubiti več kot 250 kg!) (foto: Profimedia/Instagram) Profimedia/Instagram
7. 2. 2019

Dobro smo že zakorakali v novo leto in mnogi so si ponovno dali zaobljubo o hujšanju. Ste med njimi tudi vi? Potem si poglejte nekaj izjemnih preobrazb ljudi, ki so vztrajali celo leto (ali dlje) in dosegli postavo, ki so si jo želeli. 

1. PREOBRAZBA: Izgubila je polovico svoje teže (- 80 kg)
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I always love putting pictures side by side to show how far I've come! Amazed every time! Still have some more to lose but never gonna forget how far I've come! #fitjourney #healthyliving #healthylife #fitnessgoals #fitgirl #weightloss #weightlosshelp #weightlossdiary #weightlossgoals #weightlossstory #weightlossmotivation #weightlosstransformation #weightlossresults #weightlosssuccess #weightlossresults #healthyliving #healthierme #healthier #fitnessmotivation #fitnessinspiration #fitgirlinprogress #fitgirlinthemaking #progress #progressnotperfection #slowprocess #sidebyside #slowprogressisbetterthannoprogress #transform #transformation #transformationtuesday #healthyliving #happy #losingweight

A post shared by Jessica Weber (@lowcarbqueen44) on

23-letna Jessica Weber je bila pretežka veliko let. Bila je vajena jesti dve večerji, izbirala pa je živila, ki niso imela hranilne vrednosti in so bila zdravju škodljiva. Sedaj je redna obiskovaka telovadnice, v navado ji je prišlo tudi načrtovanje obrokov, ki vsebujejo veliko zelenjave. Še vedno pa ostaja opomnik prejšnjega življena: pri izgubljenih 80 kilogramih ji je ostalo veliko odvečne kože, česar ne more odpraviti samo s športom in prehrano. Njena želja je izgubiti še nekaj teže, da bo primerna kandidatka za operacijo. 

2. PREOBRAZBA: Sprememba celega telesa (- 112 kg)

Ko je Kaylee Bonnett dosegla svojo najvišjo težo, je tehtala kar 218 kilogramov. Vsak dan je bil zanjo nov izziv, tudi stvari s katerimi se normalno težki ljudje ne obremenjujejo. Nenehno jo je skrbelo, ali bo stol zdržal njeno težo, kako ohraniti svež videz, ko se je sprehajala od točke A do točke B in se ob tem zelo potila, kaj reči, če (spet) sliši zbadljivke ... 

S pomočjo diete in redne vadbe je izgubila več kot 100 kilogramov in se odločila za obvod želodca. Z izgubljeno težo je pričela opažati spremembo obraza, bolj izrazite linije in lepšo obliko celotnega telesa, ki je (kot lahko vidite na sliki) povsem drugačno. 

3. PREOBRAZBA: Sedaj tekmuje v "body buildingu" (- 59 kg)
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#transformationtuesday This is for every single person who told themselves they can't. Who heard the words I'm not good enough. Who looked in the mirror and said I'm not worth it. Hear me when I say YES YOU ARE! You got dreams? Go after them. You got goals? Crush them. The only person saying you can't is YOU! You have more people in your corner than you think you do. You are not alone. You can be who you want and do anything you want to do. Be limitless. Be brave. Be daring. Be fierce AF. You got this. Now do the work! #fitchicks#fitfam#shelifts#womenwholift#girlswholift#girlswithmuscle#bodybuilding#muscle#weightlifting#bestself#inspire#inspiration#motivation#fitness#workhard#stayhumble#hustle#weightlossjourney#weightlosstransformation

A post shared by TRANSFORMATION SPECIALIST (@janarollerfit) on

Da ima težavo, je Jana Roller resnično opazila, ko se je s sinom odpravila v park. Ko se je od nje preveč oddaljil, je stekla za njim in skoraj doživela prometno nesrečo, saj ni bila dovolj hitra, da bi ga ujela.

Opustila je izgovore in se lotila dela. V dveh letih je dosegla postavo, ki jo lahko vidite na sliki, in ko je postala dovolj samozavestna v svojem telesu, se je odločila, da se preizkusi na tekmovanjih. 

4. PREOBRAZBA: Konec čustvenega hranjenja (- 28 kg)

Joanna Wilcox je mati dveh otrok, ki je svojo težo pridobila predvsem zaradi čustvenega hranjenja. Hujšanje je pričela z dieto, ki je temeljila predvsem na veliki vsebnosti beljakovin in načrtovanju obrokov vnaprej. Po enem letu lahko pove, da ji je na poti do cilja najbolj pomagala potrpežljivost, saj se rezultati ne pokažejo čez noč. Odveč ni niti zanesljivost, zato se je povezala z bližnjimi osebami, na katere je lahko računala, ko je imela slabe dni. 

Foto: Profimedia in Instagram

Preverite tudi: