Paleo-Crossfit shujševalna akcija USPELA!

Lisine dame so izgubile kilograme, poleg tega pa so se pohvalile tudi z boljšim počutjem, imajo manj težav s PMS-jem, njihova koža je lepša in vse pravijo, da imajo manjšo željo po sladkem.  (foto: Goran Antley) Goran Antley
18. 7. 2013 Vir: liza.aktivni.si

Akcija uspela, dame so lažje, vitkejše in v dobri kondiciji!

Bil je vroč julijski dan in Lisine udeleženke shujševalne akcije Paleo-Crossfit so druga za drugo prihajale v studio na Šmartinski cesti v Ljubljani.

Vse zadovoljne, nasmejana, z veliko manjšimi zadnjicami in čvrstejšim korakom kot ob našem prvem srečanju pred dvema mesecema. Ni nam bilo treba vprašati, ali je akcija uspela. Rezultati so bili vidni, najbolj zagnana Maruša ima celo dve številki manjšo konfekcijsko številko.

Strokovnjakinja za zdravo prehrano Darja Vrečar o Lisinih kandidatkah:

"Vse punce so bile zelo pridne. Največ mi pomeni, da so videle in razumele, kako jim je zdrava prehrana omilila veliko zdravstvenih težav in da je konec koncev izguba kilogramov le stranski učinek. Vse pravijo, da se bodo še naprej držale paleo jedilnika, ki smo ga v zadnjih tednih obogatile tudi s krompirjem, rižem, neglutenskimi žiti, kar je le dokaz, da se lahko hujša tudi z ogljikovimi hidrati. Od 'prepovedanih' živil so imele kandidatke težave le z mlečnimi izdelki, zato se jim izogibajo, stročnice in škrobni ogljikovi hidrati pa jim ne delajo težav, zato so na jedilniku."

Marjeta Grilc

Najstarejša dama, ki je bila že na začetku v najboljši formi in je imela najmanj odvečnih kilogramov, je akcijo končala malo prej. V šestih tednih je izgubila 2 kilograma, 2,2 % maščobe, trebuh se je skrčil za 6,4 cm, zadnjica za 4,5 cm, nogi pa sta vitkejši za 4 cm.

Špela Erjavec

Najmlajši kandidatki je prvič uspelo shujšati konkretnih 4,5 kg, izgubila je 2,3 % maščobe, okoli pasu ima kar 10 cm manj, zadnjica je manjša za 9 cm, stegni pa za 3 cm.

Sonja Brkovič

Sonja je bila zelo pridna in je v osmih tednih shujšala 7,1 kg, izgubila pa je 3,9 % maščobe v telesu, okoli pasu ima 8 cm manj, zadnjica je za 6,5 cm manjša, levo stegno za 4 in pol cm, desno pa za 4 cm.

Maruša Hrovat

Maruša je v osmih tednih izgubila 6,8 kg, 3 % maščobe v telesu, 8 cm okoli pasu, 4 in pol cm ima manjšo zadnjico, leva noga je vitkejša za 7 cm, desna za 6 cm.

Foto: Goran Antley

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri