10 nenavadnih stvari, ki jih ženske počnejo (a ne vedno priznajo!)

10 nenavadnih stvari, ki jih ženske počnejo (a ne vedno priznajo!) (foto: profimedia) profimedia
8. 11. 2020

Malo za šalo malo zares si poglejmo, kaj nenavadnega počnejo ženske in tega seveda ne priznajo. Včasih ne razumejo niti samih sebe!

1. Čudežno izgubijo vse elastike in sponke za lase, čeprav jih je bilo v paketu 20 (in seveda kupijo več kot en paket). Po drugi strani pa jih fantje najdejo v svoji postelji in na nenavadnih krajih. 

2. Včasih njihove razlage nimajo nobenega smisla in tega se zavedajo, vendar nikoli ne priznajo. "Želim si, da bi bila tako suha kot takrat, ko sem mislila, da sem debela." Kako prosim?

3. Obožujejo nakupovanje športnih oblačil, tudi če na njihovem urniku ni vadbe. Pravzaprav šteje enako, če nosijo športna oblačila na sprehodu ali doma na kavču. Tako pač je. 

4. Obremenjujejo se s svojimi dojkami, saj je vedno ena večja od druge. Ni važno, ali kdo to opazi, one vidijo in jih to zelo skrbi. 

5. Nikoli se ne morejo odločiti, kaj storiti z lasmi. Želijo si, da bi bili bolj ravni in potem skodrani, krajši, ampak daljši so izgledali bolje ... Odvisno od dneva. In ni nenavadno, če iz frizerskega salona pridejo objokane. 

6. Nikoli se ne bodo znebile kosa oblačila, v katerem jim nekdo reče, da izgledajo fantastično. Ta bo z njimi verjetno do konca življenja, tudi ko se barva izpere in nastanejo luknje ...

7. Ženske se ne morejo naličiti, ne da bi ob tem delale čudne grimase. Če ste jih kdaj opazovali pri delu, veste, o čem govorimo. A drugače pač ne gre. 

8. Čeprav so samostojne in zelo sposobne, imajo tu in tam rade, da jim kdo odpre vrata, se javi za popravilo avta ali naredi kaj namesto njih. Vsaka se včasih rada počuti kot princeska. 

9. Včasih si želijo, da bi bile noseče, čeprav niso pripravljene na otroka. Vsaj enkrat bi rade preživele miren mesec, brez krčev, bolečin, občutljivih dojk in nerazumne želje po hrani. 

10. Vedno obstajajo pomanjkljivosti v videzu, ki jih opazijo samo one. To pomeni ure in ure pred ogledalom, prikrivanje pomanjkljivosti in nezadovoljstva s samim seboj, da na koncu pač nihče ne opazi problema.