Always, Tampax in Venus nam omogočajo poletje v našem stilu

24. 6. 2015 Promocijsko sporočilo

To poletje ne le, da se nam ne bo treba odpovedati svojemu stilu, znamke Always, Tampax in Venus nam omogočajo, da bomo to poletje svoj stil lahko še nadgradile.

Med raznovrstnimi izdelki, prilagojenimi različnim potrebam, izberimo tiste, ki nam bodo pomagali, da se bomo počutile udobno ter samozavestno, in s katerimi bomo lahko v poletju uživale na vso moč.

V poletni akciji pa se lahko z nakupi izdelkov potegujemo tudi za kopalke vrednosti 100 €, ki jih bomo lahko izbrale v Emporiumu čisto v svojem stilu.

Always, Tampax, Venus

Tjaša Kokalj, modna strokovnjakinja, blogerka in ambasadorka akcije je svoj stil že izbrala. Zdaj smo na vrsti me. Z nakupi izdelkov Always, Tampax in Venus se lahko med 15. 6. in 3. 8. 2015 potegujmo za kopalke v vrednosti 100 €.

Da bo poletje zares v našem stilu, pa nam lahko sodelovanje v poletni akciji prinese tudi modno Always torbo za na plažo. Še preden naredimo načrt, kaj vse zmetati vanjo, pa lahko na spletni strani akcije POLETJE V MOJEM STILU spremljamo Tjašine poletne namige, ki nam lahko pomagajo pri oblikovanju naših poletnih stajlingov ali nam pomagajo preprečiti kakšno poletno nevšečnost.

Vse o sodelovanju v akciji na www.always-stil.si.