Bella Hadid je razkrila svoj enostaven trik, s katerim ohranja zdrav videz kože

Bella Hadid je razkrila svoj enostaven trik, s katerim ohranja zdrav videz kože (foto: Profimedia) Profimedia
7. 4. 2022

Za zvezdnice iz sveta mode je še toliko bolj pomembno, da skrbijo za svoje zdravje in videz. Pred kratkim je Bella Hadid zaupala svoj enostaven trik, s katerim ohranja mladosten videz kože na obrazu!

Bella Hadid je ena najbolj znanih manekenk na svetu. Zvezdnica večkrat zaupa kakšnega od svojih lepotnih trikov, pogosto pa poudari tudi, kako zelo pomembno je skrbeti za svoje fizično in mentalno zdravje. 

Poleg ustrezne prehrane, gibanja in obiskovanja psihoterapije, pa Bella za svoje zdravje in videz skrbi tudi s številnimi lepotnimi triki. Pred kratkim je na spletu zaokrožil videoposnetek, v katerem Bella svojemu obrazu privošči ledeno kopel.

"Temu se reče ledena kopel Belle Hadid" v smehu pravi zvezdnica, nato pa svoj obraz potopi v posodo, v kateri je voda z ledom. Nato začne počasi obračati glavo in tako poskrbi, da hladna voda resnično zajame celoten obraz.

Številni že dlje časa prisegajo na ledeno vodo in opozarjajo na njene pozitivne učinke. Med drugim naj bi ta poskrbela za sijaj kože in odpravila zabuhlost. 

Kako trik pripraviti doma? 

Ledena kopel za obraz je precej enostavna za pripravo. V čisto posodo stresite led in vodo, mešanici pa lahko dodate tudi kumaro. Svoj obraz potopite v ledeno vodo za nekaj sekund in postopek nekajkrat ponovite. V kolikor vaše telo še ni navajeno na mraz, je pomembno, da se zadeve lotite počasi in postopoma.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isamaya Ffrench (@isamayaffrench)