Konec aprila je najpogostejši čas za začetek diete

8. 5. 2013

Zvezdnice so pogosto navdih, kot kaže raziskava britanskega supermarketa Asda, pa so navdih tudi za izgubo kilogramov. Kar 82 odstotkov žensk namreč namerava shujšati do poletja, v povprečju pa si želijo izgubiti približno pet kilogramov.

Konec aprila je najpogostejši čas za začetek diete, saj si do poletja želijo izgubiti približno pol kilograma na teden.

Nekoliko hitrejše priprave začnejo pripadnice nežnejšega spola, starejše od 30 let, medtem ko mlajše hujšanje in preostale priprave odlašajo vse do zadnjega. Želijo si imeti telo zvezdnic, kot najbolj zaželeno pa slovi telo Kelly Brook. Da bi povečale motivacijo, si fotografije zvezdnic prilepijo kar na hladilnik.

V primerjavi z ženskami pa se za dieto odloči vsak peti moški, svoje prehranjevalne navade želijo spremeniti šele mesec dni pred začetkom dopusta.

Če ste se odločili shujšati tudi vi, vam priporočamo natančnejši pregled rubrike Diete, kjer boste zvedeli vse o zdravem hujšanju.

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri