Prikupno! Očka opravi vadbo, kar medtem ko se "bori" z dojenčkom (video)

Prikupno! Očka opravi vadbo, kar medtem ko se "bori" z dojenčkom (video) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 4. 2022

Ste tudi vi že takole "nabirali kondicijo"? 

Starši boste prikimali trditvi, da so otroci veliko odločnejši od nas. Zelo se potrudijo, da dobijo, kar hočejo, ali da se dogodki odvijejo tako, kot želijo. Tudi čisto majhni otroci že nasprotujejo staršem in nemalokrat poleg potrpežljivosti to zahteva fizično pripravljenost (tako kot v spodnjem posnetku). 

Starši morajo kondicijo imeti vedno na zalogi zaradi igre, sprehodov, dvigovanja otroka in tudi za soočanje z njihovo odločnostjo. Če imate doma malčka, zagotovo veste, o čem govorimo. Očka v videu se je soočil s problemom, ki se verjetno dogaja skoraj vsak dan in vam bo dobro znan. Presenetilo pa vas bo, kako mirno je odreagiral, in da je ves čas uspel ohraniti nasmeh ter igrivost. Kljub temu da je bil že precej zadihan. Bi vam uspelo?

Video je hitro dobil veliko ogledov, všečkov in tudi komentarjev: 

"Odrasel moški izgublja bitko proti dojenčku. On je tisti, ki se bori za svoje življenje."

"Pojdita raje oba nazaj domov in se odpočijta po tej vadbi.

"To je najtišja tekma, ki sem jo kadarkoli videl.

Ali na koncu očka vseeno zmaga? Poglejte v videu

@_prettyyounglee #kids #parenting #baby #carseatsafety ♬ original sound - Lee Baby

Video še bolj poseben naredi poljub na koncu in dobra volja očeta. Na koncu sta oba srečna, kljub temu da lahko slišite zadihanost in utrujenost očeta kot bi ravnokar telovadil. Zagotovo lahko rečemo, da je porabil kar nekaj kalorij, preden je hčerko namestil v stol. Zmaga je bila težko prigarana. 😀

Če vseeno o gibanju potrebujete še kakšen nasvet, jih je osebna trenerka Tjaša za nas pripravila kar nekaj: "Če gibanje vsak dan vnašamo v svoj ritem življenja, nam bodo otroci sledili. Če vidijo nas, kako smo bolj zadovoljni po rekreaciji, jih bo to razveselilo. In sami bodo imeli voljo do gibanja celo življenje. Verjemite." za več pa preverite njene vsebine: