5 fitnes pripomočkov za popolno domačo vadbo (+ VIDEO vaje z osebno trenerko Nives Orešnik)

5 fitnes pripomočkov za popolno domačo vadbo (+ VIDEO vaje z osebno trenerko Nives Orešnik) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
23. 12. 2020 Promocijsko sporočilo

Ste tudi vi brez motivacije, ker so fitnes centri zaprti, doma pa vas nihče ne priganja k miganju? Intersport ponudba pripomočkov in videonasveti z osebno trenerko Nives Orešnik so idealna priložnost, da se spravite k domači vadbi!

Z vami delimo videovodiče, kako se lotiti domače vadbe z le nekaj preprostimi pripomočki. Stavimo, da imate doma vsaj vadbeno podlogo, vse ostalo pa lahko poiščete v trgovinah Intersport ali na tej povezavi.

#1 FITNES TRAKOVI

Fitnes trakove je enostavno shraniti in ne zasedejo veliko prostora, zato so odličen pomočnik pri vadbi doma. Izbirate lahko med različnimi stopnjami upora, z njimi pa lahko opravite številne vaje za različne mišice.

#2 RAVNOTEŽNA DESKA

S pomočjo ravnotežne deske lahko izvajamo vaje za ravnotežje, koordinacijo in oblikovanje telesa, lahko pa jo uporabljamo tudi pri rehabilitaciji po različnih poškodbah.

#3 UTEŽI

Utežne ročke so super izbira za začetnike in so še eden izmed pripomočkov, ki jih z lahkoto pospravite v omaro ali pod posteljo - seveda, ko opravite vse vaje. 

#4 GIMNASTIČNA ŽOGA

Velike gimnastične žoge so odlične za pilates in raztezne vaje, priljubljene pa so tudi za udobno sedenje in rehabilitacijo po poškodbah - vas pa bodo prepričale med vajami za trebušne mišice in hrbet.

#5 MASAŽNI VALJ

Masažni valj je eden izmed najbolj uporabnih pripomočkov za samomasažo. Valj iz pene je namenjen masaži, raztezanju mišic in mehčanju tkiva. Z njegovo pomočjo si po napornem treningu lahko sami zmasiramo določene mišične skupine.

Več idej in pripomočkov za vadbo doma poiščite na intersport.si.

Foto: Promocijsko gradivo Intersport