Osebni trener igralke Rebel Wilson je razkril vadbo, s katero ji je uspelo oklestiti več kot 20 kilogramov!

Osebni trener igralke Rebel Wilson je razkril vadbo, s katero ji je uspelo oklestiti več kot 20 kilogramov! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 10. 2020

Igralka Rebel Wilson je leto 2020 proglasila za leto zdravja – in pravi, da želi ob koncu leta tehtati 75 kilogramov. Do zastavljenega cilja ji manjkajo le še 3 kilogrami!

O tem, kako poteka njena transformacija, pridno deli tudi s svojimi oboževalci na Instagramu.

Čeprav super zaposlena, vztraja:

  • Trenira vsak dan!
  • Vsak dan veliko hodi.
  • Izogiba se sladkorju in hitri prehrani.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Kot je zapisala v eni novejših objav, je kljub temu, da je imela natrpan teden, trikrat vstala že ob 6. uri zjutraj in se odpravila na sprehod ter naredila celo nekaj 100-metrskih sprintov, da je še bolj dvignila srčni utrip.

»Čeprav je moj sprint verjetno za nekoga drugega lahkoten tek,« se je še pošalila.

Profimedia

Zdaj ji do cilja – 75 kilogramov oziroma, če preračunamo natančenje 73,5 kg – manjkajo le še dobri trije kilogrami.

Tu je njen načrt treningov

Trener Jono Castano je zdaj končno razkril tudi, kako je Rebel Wilson uspelo oklestiti neverjetnih 20 kilogramov. In kako ji bo uspelo izgubiti še tiste zadnje tri! »Vse to rezultat predanosti in rednih treningov,« pravi.

Kako trenira Rebel?
Profimedia

Trener je v oddaji Sunrise pojasnil, da v treninge vključuje tako krepilne vaje kot kardio. Skupaj trenirata vsaj petkrat na teden po 45 minut.

Pri vadbi gre za to, da telo spraviš v pogon. Pomembno je, da vključuješ tako krepilno kot kardio vadbo, da ne postane vadba dolgočasna ali da se telo na navadi preveč enega trening načrta, je pojasnil.

Predstavil je tudi nekaj najljubših vaj.

  • Trening Rebel Wilson denimo vključuje vaje, kot so upogib komolca z utežmi in različni potiski nad glavo, otežena deska, krepilne vaje z elastičnim trakom ali TRX trakovi, intenzivnejše vaje z medcinko ..., pa tudi boks.
Pravi tudi, da je 45 minut vadbe vsaj petkrat na teden v kombinaciji z uravnoteženo prehrano najboljši način za zdravo izgubljanje teže. Sicer pa priporoča gibanje vsak dan. Hodite ali plavajte, pravi.

Izogiba pa se besedi 'dieta' in pravi, da gre za ravnovesje. V procesu moraš uživati, poudarja, če si postaviš preveč omejitev, ne boš užival.

Rebel je med drugim obljubila tudi, da jedla manj sladkorja in nezdrave hrane ter pila več vode in spodbudila svoje oboževalce, da se ji pridružijo na tej pustolovščini.

Preverite še:
Ali pa prenesite brezplačno e-knjigo o teku

Opremili smo jo z: 

  • motivacijo za dni, ko se vam ne bo ljubilo teči,
  • nasveti strokovnjakov,
  • programi teka za več različnih razdalj,
  • slastnimi recepti,

... in še marsičem! Prenesite e-knjigo TUKAJ

Profimedia