Super fit 6pack Čukur je pokazal, kako je v 5 tednih izklesal telo

Super fit 6pack Čukur je pokazal, kako je v 5 tednih izklesal telo (foto: Instagram) Instagram
16. 8. 2020

Vloga očeta je dala misliti tudi Boštjanu Čukurju - veliko bolj znanemu pod reparskim imenom 6pack Čukur. Za svojo malo princesko, hčerko Floro, želi biti namreč v najboljši formi.

Tako sta 6pack in njegova žena Nika že med karanteno sklenila, da je v tem korona obdobju popoln čas za zdravo življenje. Oba sta zelo pazila na prehrano in vsak dan s hčerkico pohajkovala po domačem Pohorju, kjer res nikoli ne zmanjka pohodnih in kolesarskih poti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 tednov. Zadnji teden na daljavo bodifit play. Bil pridn fejst! Šibam dalje! Hvala @bodifit in @marko_gersak 💗💪🙏

A post shared by Čukuzy bejbi! (@6pack_cukur) on

No kasneje pa je 6pack začel trenirati še v fitnes studiu BodiFit, kjer je pet tednov nad njegovimi treningi in prehrano bedel osebni trener Marko Goršak, ki je odličen strokovnjak tudi za pilates in skupinsko vadbo. Glasbenik, ki bo septembra dopolnil že 42 let, zdaj pridno trenira štirikrat na teden. Na dopustu je imel tudi treninge na daljavo, zato je njegov rezultat res fantastičen in zelo težko prigaran.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️♥️ #mb

A post shared by Čukuzy bejbi! (@6pack_cukur) on

Oba z Niko sta se odpovedala ogljikovim hidratom, tako se je maščoba hitro pretopila v mišice. Raper je pridobil kar dva kilograma v mišice, kar pomeni, da ima možak v resnici zelo atletsko zasnovo telesa in bi bil lahko tudi odličen športnik.