3 vaje za čvrste trebušne mišice

12. 8. 2018

Za krepitev trebušnih mišic danes delamo zgolj tri vaje, a bodo te dovolj intenzivne in prav tako učinkovite. Vsako vajo izvajajte 20 sekund, skupaj torej minuto. Nato ponovite še dvakrat. Dajte vse od sebe! Tudi ko bo peklo, zdržite še malo.

3 vaje za čvrste trebušne mišice Profimedia

ZAPIRANJE KNJIGE Usedite se na tla, hrbet je vzravnan, noge pa pokrčite in položite stopala ravno na podlago. Počasi se spustite s hrbtom nazaj, istočasno pa dvignite tudi stopala in iztegujte noge. Ustavite se, ko so vaše noge popolnoma iztegnjene in pod kotom približno 45 stopinj s tlemi. Glava in ramena se ne dotakneta tal, prav tako stopal ne pologate več na tla. Stisnite trebušne mišice in se ponovno dvignite v 'V' položaj. Ponavljajte 20 sekund. Vajo izvajajte počasi in kontrolirano.

3 vaje za čvrste trebušne mišice Profimedia

SONOŽNI POSKOK V POLOŽAJU SKLECE Postavite se v položaj za skleco, telo je v ravni liniji, stopala skupaj. Stisnite trebušne mišice in sonožno skočite v desno. Kolena pritegnite desnemu komolcu. Skočite nazaj v začetni položaj in ponovite še v levo. Vajo izvajajte povezano.

3 vaje za čvrste trebušne mišice Profimedia

DESKA NA KOMOLCIH S SPUŠČANJEM BOKOV V STRAN V položaju deske na komolcih počasi zarotirajte hrbtenico in spustite bok v desno. Kot da bi želeli v položaj stranske deske. Vrnite se v začetni položaj, nato isto ponovite še v drugo stran. To je ena ponovitev. Vajo izvajajte povezano 20 sekund. Poskusite še: www.aktivni.si/fitnes/vaje/video-1-vaja-28-dni-novo-telo

Poskusite še: 1 vaja - 28 dni - novo telo