Peugeot Rifter – navdih za vsakodnevne raziskovalce

Peugeot Rifter – navdih za vsakodnevne raziskovalce (foto: promocijski material) promocijski material
26. 2. 2020 Promocijsko sporočilo

Ob vsakodnevnem napornem ritmu marsikdo od nas komaj čaka tistih nekaj ur ali med vikendom ali med tednom, ko se lahko odklopi od vsega in si privošči nekaj časa zase. Najbolje v naravi, s prijatelji, družino, na kampiranju, v športnem duhu ... Idej je veliko, a ne glede na to, kam se boste napotili, vedno boste potrebovali pravega partnerja, ki vas bo spremljal na poti. In najboljši kandidat za to je zagotovo PEUGEOT RIFTER.

PEUGEOT RIFTER je vozilo za aktivne ljudi, ki želijo izkoristiti vsako minuto dneva in v prostem času uživajo v najrazličnejših športih in raziskovanju vsega, kar ponuja narava. Ni pomembno, ali potrebujete prostor za smuči, kolesa, surf ali kak drug kos opreme, v njegovem uporabno oblikovanem prtljažniku je dovolj prostora za vso prtljago pa tudi za družbo, ki jo boste povabili s seboj.

Dvignjeno podvozje, velika kolesa, velike zaščite spodnjih delov vrat, spodnjega dela karoserije, blatniških košev in odbijačev pa tudi sprednji in zadnji spojler so značilnosti, ki si jih je izposodil iz segmenta športnoterenskih vozil in ne zagotavljajo le atraktivnega videza, temveč so tudi uporabne ob morebitnih udarcih. PEUGEOT RIFTER je od tal oddaljen kar 18 centimetrov, zato se vam ni treba bati niti takrat, ko se odločite za pobege zunaj urejenih cestišč ali prečenje višjih ovir.

promocijski material

Prav tako je primeren za družine s tremi otroki, saj lahko na vsakega od treh sedežev v drugi vrsti namestimo otroški sedež. Zahvaljujoč sistemu Magic flat, s katerim se druga sedežna klop zloži in povsem poravna z dnom prtljažnega prostora, lahko PEUGEOT RIFTER-ja spremenimo tudi v bivalni prostor za raziskovalce malo bolj pustolovskega značaja. V kombinaciji z Zénith® streho, ki poleg ambientalne osvetlitve na diode ponuja tudi dodatna odlagalna mesta znotraj sredinskega strešnega loka, strešni prtljažnik in odlagalno polico pod stropom sprednjega dela vozila, pa dobimo že pravi mali avtodom.

promocijski material

Atraktiven videz zunanjosti pa se pri PEUGEOT RIFTER-ju preliva tudi v notranjost. Tam vas bo zagotovo navdušil Peugeot i-Cockpit® z majhnim volanom, prikazovalnikom hitrosti in informativno-zabavnim sistemom, prilagojenim kar najbolj enostavni uporabi. Tako bo vožnja za voznika in vse potnike – tudi po zaslugi ergonomskih sedežev, odlične zvočne izolacije ter neštetih odlagalnih površin – karseda udobna, na avanturo pa boste vedno prišli spočiti in povsem pripravljeni.

Preverite, kam vse nas je zapeljal: 

promocijski material

Preizkusite uporabnost PEUGEOT RIFTER-ja tudi sami!

Za vas smo pripravili možnost testne vožnje, vse, kar morate storiti, je slediti povezavi spodaj.

Prijavi se na testno vožnjo!