Moj aktivni plan 2020: Kako izgleda trening v karanteni? (+ prve spremembe)

Moj aktivni plan 2020: Kako izgleda trening v karanteni? (+ prve spremembe) (foto: profimedia) profimedia
1. 4. 2020

Nepričakovana situacija je dekletom preprečila odhod v telovadnico, vendar jih to ni ustavilo pri izvajanju treningov. Poglejmo, kako so se znašle. 

Že poznate 6 kandidatk, ki skupaj z osebno trenerko in prehranskim strokovnjakom vstopajo v bolj zdravo življenje? Spoznajte jih TUKAJ

Ker je gibanje omejeno (iz tedna v teden bolj), smo prisiljeni nenehno prilagajati urnik. Tudi športni del, ki ga nikakor ne zanemarite, saj z redno vadbo poskrbite za zdravje, to pa je sedaj ključnega pomena. 

Punce kljub omejitvam niso izgubile motivacije za gibanje, pravzaprav so se pričele truditi še bolj. Odmaknile so pohištvo, v sobi naredile prostor in pobrskale za domačimi pripomočki za vadbo. Treninge z Atino pa so iz dvakrat povečale na trikrat tedensko, poleg tega vedno najdejo tudi čas za druge aktivnosti. 

Po nekaj tednih rednega gibanja in dela s prehranskim svetovalcem so začele opažati prve spremembe. Kakšne? Preverite v videu. 

Ena od kandidatk je povedala: 

"Po treh tednih rednih vadb sem začela pridobivati na kondiciji in fizični moči. Bolje spim in moj fokus je iz dneva v dan večji. Med karanteno sem svoj kotiček za vadbo našla v otroški sobi, najljubši pripomoček za izvajanje (vaj) pa je kuhinjska metla."

Da bo tudi v nepredvidljivih situacijah vse vredu, pa poskrbi Merkur zavarovalnica  s široko paleto zavarovalnih produktov za življenjska, naložbena, nezgodna in zdravstvena zavarovanja. 

Ker smo se (končno) naučili, kako dragoceno je zdravje, hitro odklikajte na njihovo ponudbo zdravstvenih zavarovanj in že danes poskrbite za vaš jutri.