Moj aktivni plan 2020: Začnite preobrazbo telesa skupaj z nami!

Moj aktivni plan 2020: Začnite preobrazbo telesa skupaj z nami! (foto: profimedia) profimedia
9. 3. 2020

Kako se počutite v svojem telesu? Menite, da bi lahko okrepili in preoblikovali zunanjost ter izboljšali notranje počutje z ustrezno prehrano? Potem se nam pridružite in z nami naredite spremembo v pravo smer! 

Odločili smo se, da naredimo spremembo: tako na zunaj kot v sebi. Želimo, da se nam pridružite!

Ker vemo, kako težko je začeti s spremembami in novimi navadami, smo izbrali 5 kandidatov, ki jim bosta skupaj z Merkur zavarovalnico prehranski strokovnjak Niko Popović in osebna trenerka Atina Grizold pomagala narediti prve korake v pravo smer, sami pa bodo nadaljevali in dosegli cilj. 

Ne skrbite, ostali ne boste prikrajšani! 

Seveda nismo pozabili na vse ostale, ki boste spremembo naredili skupaj z nami.

Za vas imamo kar nekaj poslastic:

 • S prijavo na novičke TAKOJ dobite 5 videov z vajami za ogrevanje, ki jih je pripravil trener in prehranski dnevnik, ki ga za svoje kliente uporablja prehranski strokovnjak NIko Popović. Prijavnico najdete zgoraj. 

 • Vsak teden bomo objavili 1 video trening z nasveti trenerja. (Pred izvajanjem opravite ogrevanje po vajah, ki jih dobite na začetku). 

 • V rubriki Moj aktivni plan 2020 boste našli prehranske nasvete Nika Popovića, ki svetuje tudi izbranim kandidatom. 
Vsak teden bomo med prijavljenimi na novičke izbrali nekoga, ki bo dobil majhno nagrado in hkrati spodbudo za naprej! 

Nagrajenci: 

 • Karmen (Postojna)
 • Danica (Črnomelj)
 • Milka (Velenje)
 • Erika (Prestranek)
 • Teja (Slovenska Bistrica)
 • Matej (Križevci pri Ljutomeru)
 • Tjaša (Novo mesto)
 • Martina (Izola)

Tedensko bomo z videi in prehranskim dnevnikom (enakega dobite ob prijavi!) spremljali notranji in zunanji napredek izbranih kandidatov, priporočamo pa, da si majhne spremembe beležite še sami, saj boste tako najlažje opazili, kako daleč ste prišli v dveh mesecih. 

Izbrani kandidati se bodo potili v vadbenem centru VigorGround, kjer jih bo usmerjala in jim vadbo prilagodila osebna trenerka. Fitnes je dostopen na dveh lokacijah v Ljubljani. Če boste kdaj tudi sami zakorakali vanj, ne skrbite, da bi se osramotili. Vsak član VigorGround fitnesa namreč dobi svojega trenerja, ki skupaj z njim začrta cilje, svetuje in poskrbi, da ostane na pravi poti. 

Kdo bo z nami pri preobrazbi? 

Prehranski strokovnjak Niko Popović
Niko Popović (osebni arhiv)

Po izobrazbi je magister farmacije, univerzitetni diplomirani ekonomist in prehranski svetovalec s certifikatom Precision Nutrition (Pn1). Ob začetku študija farmacije in podrobnejšemu spoznavanju delovanja človeškega telesa se je začel intenzivno ukvarjati s pomenom zdrave prehrane in ostalih koristnih navad pri preventivi bolezni. 

Več o Niku preverite v videu

Osebna trenerka Atina Grizold
Atina Grizold (osebni arhiv)

Šport jo spremlja že od majhnih nog, najljubša pa ji je atletika, ki ji je posvetila kar 8 let. Svoje telo je še bolje spoznala z vadbo v fitnesu, znanje pa izpopolnila na Fakulteti za šport - smer kineziologija. Zdaj je del ekipe VigorGround, kjer s svojimi nasveti pomaga ljudem do cilja. Pravi, da jo gibanje napolni z energijo in veseljem, zato verjamemo, da bo pozitivno energijo prenesla tudi na naše kandidate. 

Več o Atini preverite v videu

Kandidate pa vam predstavimo že zelo kmalu! 

Medtem se prijavite na novičke (na začetku članka) in se začnite ogrevati, da boste dobro pripravljeni na začetek spremembe! 

Z nasveti in spodbudnimi darilci bo tako za varnost kot za osveščanje o zdravem življenju poskrbela Merkur zavarovalnica, ki danes poskrbi za vaš jutri.