VIDEO: Pokažemo vam preobrazbo kandidatk za Moj aktivni plan 2020!

VIDEO: Pokažemo vam preobrazbo kandidatk za Moj aktivni plan 2020! (foto: Danijel Čančarević) Danijel Čančarević
19. 5. 2020

Zaključujemo pot s kandidatkami za Moj aktivni plan 2020. A to je šele začetek.  Kaj so dosegle in kaj bodo odnesle s seboj? Bodo nadaljevale, ali se vračajo v stare tirnice?

10 tednov ni veliko, če se odločite za spremembo življenjskega sloga. Niti, da dosežete svoja pričakovanja. Je pa ravno prav, da osvojite navade, ki vas bodo vodile do cilja, če boste vztrajali sami. Ravno to smo hoteli dati našim kandidatkam: Bojani, Rosandi, Tanji, Aleksandri, Nives in Romani.

S farmacevtom in prehranskim svetovalcem Nikom Popovićem (Zdrave navade) smo jim dali znanje o prehrani, s katerim bodo zlahka pripravljale obroke in ob katerem ne bodo potrebovale strogih diet. 

Kineziologinja in osebna trenerka Atina Grizold (VigorGround) jih je privadila na redno gibanje in jih naučila osnov ter pravilnega izvajanja vaj. Nenehno jih je tudi motivirala, saj nobena od punc ni odnehala predčasno. 

Merkur zavarovalnica pa je poskrbela, da je vse teklo gladko in brez zapletov ter da smo kandidatke lahko motivirali z darilci, pa tudi za vas so poskrbeli. 

V videu preverite, kako so dekleta zadovoljna z rezultati, v galeriji pa vas čakajo natančne meritve, tako v kilogramih kot centimetrih na različnih delih telesa. To je šele začetek dolge poti, ki jo bodo morale prehoditi same in verjamemo, da jim bo uspelo.

Za konec lahko rečemo, da smo ponosni nanje in da so v 10 tednih ter v izrednih razmerah dosegle veliko. Zdaj pa pogumno naprej do cilja!