VIDEO: Trening, kot ga imajo kandidatke za Moj aktivni plan 2020. Se upate preizkusiti?

VIDEO: Trening, kot ga imajo kandidatke za Moj aktivni plan 2020. Se upate preizkusiti? (foto: Atina Grizold) Atina Grizold
13. 4. 2020

Atina Grizold je za vas pripravila podoben trening, kot ga izvajajo kandidatke, ki so se odločile za spremembo. Ga zmorete?

Če spremljate Moj aktivni plan 2020, dobro veste, da naših 6 kandidatk 3-krat tedensko telovadi z osebno trenerko in kineziologinjo Atino Grizold. Sedaj imate priložnost, da pokukate v njihove treninge in preizkusite, ali bi kaj takšnega zmogli tudi sami. 

Pred vadbo naj vas opozorimo, da število ponovitev vaj prilagodite svoji fizični pripravljenosti, prav tako ne izvajajte gibov, ki bi lahko škodili vašemu zdravju zaradi preteklih poškodb. 

Vadba se začne s kratkim ogrevanjem, potem pa sledi osrednji del, pri katerem boste nekaj krogov morali narediti sami (po koncu posnetka). Torej hkrati vadite tudi vztrajnost in disciplino, saj je vaša odločitev, ali boste trening izvedli do konca. 

Pripravljeni? Začnimo!

Če želite, da Atina pomaga tudi vam, jo lahko kontaktirate na: atina.grizold1996@gmail.com ali ji pišete na Instagramu: Atina Grizold

Po koncu videa smo na našem Facebook profilu izžrebali nagrajenko nagradne igre, ki prejme kolebnico. Kdo je? 

Preverite TUKAJ in sodelujte tudi sami! Vsak teden namreč podarimo eno nagrado.