5 stvari, ki jih ženske najbolj sovražijo v postelji

30. 5. 2024
Deli
5 stvari, ki jih ženske najbolj sovražijo v postelji (foto: Profimedia)
Profimedia

Izognite se tem napakam, ki jih ženske sovražijo v postelji, in postali boste vrhunski ljubimec.

Kristalno jasno je, da si noben moški ne želi biti označen kot "dolgočasen ljubimec", hkrati pa si nobena ženska ne želi preživeti življenja ali celo ene noči s partnerjem s takšnim slovesom. Zato je pred vami nekaj nasvetov, kako se izogniti takšni oznaki. Preberite si pet stvari, ki jih ženske resnično sovražijo v svojem spolnem življenju.

1. Ne bodite preveč previdni

Fraze, kot so "ali lahko?", niso seksi. Te izjave uničijo vzdušje. Dober ljubimec zna ženski pokazati svoj naslednji korak in jo pripraviti nanj brez vprašanj. Včasih je dovolj že samo zapeljiv pogled ali provokativen dotik, da ji nakažete svoje namere.

Profimedia

2. Mehanski seks

Večina žensk se strinja, da je seks brez strasti dolgočasen in brez pomena. Nobena ženska si ne želi postati "napihljiva lutka". To ne pomeni, da mora biti vsak seks izjemen, ampak ne pozabite, da si vsaka ženska želi biti obravnavana kot ženska. Bodite nežni in previdni, včasih ji bo že preprosto ljubljenje več kot dovolj.

3. Monotonost

Če vaša žena pozna vsako razpoko na stropu, ste v veliki težavi. A ne obupajte. Preprosta sprememba lokacije lahko veliko pomaga. Poskusite to storiti v kopalnici, kuhinji, avtu ali celo na plaži (seveda na osamljenem mestu). Možnosti so neskončne, uporabite svojo domišljijo.

Profimedia

4. Stokanje in govorjenje

Preveč glasno ali pretiho stokanje ženske moti. Tudi tišina ni rešitev. Poiščite ravnovesje in izrazite svoja čustva do partnerke, vendar ne do vseh sosedov. Izogibajte se ponavljanju istih besed med seksom, poskusite najti nove načine, kako ji povedati, kako seksi je in kako čudovita je v postelji.

5. Nezainteresiranost za eksperimentiranje

Ne bojte se eksperimentirati. Spolno življenje lahko postane dolgočasno, vendar lahko naredite veliko, da ga popestrite. Poskusite različne položaje, igrajte vloge in pustite svoji domišljiji prosto pot. Naredite, kar želite, če se partnerka strinja in če to popestri vajino ljubezensko življenje.

Profimedia

Pogovorite se o svojih fantazijah ob kozarcu dobrega vina in presenečeni boste, kako hitro se lahko uresničijo. To so glavne smernice za izboljšanje vašega spolnega življenja. Ženske ne iščejo Casanove v vsakem moškem. Želijo le, da se potrudite za vajin odnos. Ne pozabite, da je nasprotje dolgočasnega vznemirljivo in nepričakovano, zato poskusite občasno presenetiti svojega partnerja in ne boste imeli težav.

Vir: Intimacyclinic.org