Ideje za čudovite jesenske zmenke

Ideje za čudovite jesenske zmenke (foto: Profimedia) Profimedia
29. 10. 2021

Jesen prinaša hladnejše temperature in čudovite barve. Ravno v tem letnem času je ogromno priložnosti za popestritev zmenkov.

Kuharski večer

Ljubezen gre skozi želodec! Jesen je obdobje, ko so nam na voljo izjemno okusna in vsestranska živila. Ko se temperature zunaj nekoliko ohladijo, so taki dnevi kot nalašč za kuharske večere. S partnerjem poiščita zanimive recepte in jih skupaj pripravita.

Nekaj idej za jesenske jedi, ki jih lahko pripravita:

Rezljanje buč

Če želite zmenek, ki bo bolj ustvarjalne narave, se s partnerjem lahko lotita rezljanja buč. Vse, kar potrebujete je buča in manjši nož z ostrim rezilom. Če imate raje skupinske zmenke, se vas lahko zbere tudi več in priredite tekmovanje v rezanju buč.

Pohod v hribe

Jesenski pohodi v hribe vam bodo ostali še dolgo v spominu. Narava nas razvaja s čudovitimi barvami. V tem času pa je v hribih tudi manj gneče in je zato jesenski pohod odlična izbira za vse, ki ste raje sami. Pomembno pa je, da se oblečete v topla in nepremočljiva oblačila. Upoštevajte tudi, da so dnevi v tem času krajši in da zato prej nastopi tema.

Tukaj si lahko pogledate naše predloge za vrhove, glede na vaše astrološko znamenje.

Slikarski večer

Še ena izvrstna ideja za vse, ki obožujete kreativne zmenke. Pripravita si platno, čopiče ter barve in se prepustita svoji ustvarjalnosti. Ob ustvarjanju vama lahko družbo dela okusen čaj ali najljubše vino.

Sladkanje s kostanjem

Le kdo ne obožuje kostanja? S partnerjem se lahko odpravita v bližnji gozd in si tako kar sama nabereta kostanj. Tako se bosta naužila svežega zraka, se sprehodila, sprostila in še bolj povezala. Nato pa doma kostanj pripravita in razvajajta svoje brbončice.