To so znaki, da je moški zaljubljen (tudi, če se tega ne zaveda)

5. 6. 2024
Deli
To so znaki, da je moški zaljubljen (tudi, če se tega ne zaveda) (foto: Profimedia)
Profimedia

Ko se moški zaljubi, to pokaže tudi s podzavestnimi gestami in dejanji. Preverite, s katerimi.

Je iskren

Moški pred ljubljeno osebo pokaže svoj pravi obraz. Ne pretvarja se, da je nekaj, kar ni, temveč je popolnoma sproščen v svoji koži in deli tudi svoje temne plati, skrivnosti, travme in napake. Brez težav spregovori tudi o manj prijetnih temah, kot so denimo finance, spolnost, otroštvo... Pogosto svojo ljubljeno osebo vpraša tudi za nasvet.

Moški, ki je zaljubljen, pred osebo ne bo skrival nič; niti svojega telefona ali sporočil. Za ljubljeno osebo je moški odprta knjiga in z njo deli prav vse dogodke svojega življenja.

Ne spreglejte:

Je dober poslušalec

Moški se bo potrudil prisluhniti osebi, v katero je zaljubljen. Tudi, če se morda ne strinjata bo poslušal in se trudil razumeti drug vidik. Naredil bo vse, da se ljubljena oseba počuti varno in vedno si jo bo želel še boljše spoznati.

Je uspešen pri izbiri daril

Ne glede na priložnost: rojstni dan, božič, valentinovo ali kar tako, moški se bo vedno potrudil in izbral dobro darilo osebi, v katero je zaljubljen. Ker to osebo posluša, točno ve, česa si želi in kaj ji bo všeč.

Je pripravljen na delo

Moški je pripravljen delati na svojem razmerju, če je v osebo zaljubljen. Zaveda se, da nobeno razmerje ni popolno, a je pripravljen na kompromise, prilagajanja in pogovor.

Novo na Metroplay: "Pilates je veliko več, kot samo modna muha" | Nina Hanžič