Povejte nam, kateri šport imate radi in povemo vam, kakšni ste v postelji

Povejte nam, kateri šport imate radi in povemo vam, kakšni ste v postelji (foto: Profimedia) Profimedia
11. 1. 2023

S katerim športom se ukvarjate? To lahko razkrije, kako vam gre med rjuhami. 

Z boljšo vzdržljivostjo pridejo tudi boljši spolni odnosi, opažajo nekateri. Kaj pa vi? Ste v dobri fizični pripravljenosti in se ukvarjate s katerim od spodnjih športov? Ugotovite, ali se razlage skladajo s tem, kako se odrežete v postelji. 

Z nekaterimi športi lahko okrepite telo, in to vam bo dalo novega zagona tudi med rjuhami, kar je pokazala raziskava, opravljena s strani My protein. Morda ravno tu najdete motivacijo za gibanje, ki se mu tako radi izognete.

Poglejmo, kako naj bi se odrezali v postelji glede na to, s katerim športom se ukvarjate: 

Nogomet

Najprej naj vas razveselimo z novico, da ženske pogosto menijo, da je nogomet eden od najbolj privlačnih športov. Nogometaši so prepričani, da je ta šport izboljšal njihovo spolno življenje. Gre za kardio vadbo, ki poveča moč, izboljša vzdržljivost in ravnotežje. 

Tek

Redno tečete? Odlično! Tek namreč poveča raven hormona testosterona in okrepi libido, zato boste imeli večjo željo po spolnih odnosih in doživeli boste intenzivnejše orgazme. Če tečeta skupaj s partnerjem, obstaja velika verjetnost, da bosta med rjuhe skočila kar po teku. 

Hoja in pohodništvo

Se vam zdi, da s sprehodom ne naredite nobene razlike pri svojem zdravju? Pravzaprav se precej pozna. Tudi vaše obiskovanje vrhov se bo obrestovalo. Hoja namreč poveča občutek neodvisnosti in samozadovoljstva. Zgradili boste samozavest in poskrbeli za dobro počutje. 

Kolesarjenje

Kolesarji imajo okrepljen predvsem spodnji del telesa, kar jim omogoča preizkušanje različnih položajev. S kolesarjem vam v postelji ne bo dolgčas. Potem so tu še dobrodejni učinki na hormone in um, kar prinaša dodatne koristi. 

Joga in pilates

Z obema aktivnostima se boste izognili neprijetnemu občutku ali celo poškodbam v postelji. Ne bo vas skrbelo, kako se morate obrniti in ali bi zmogli določen položaj. Z redno vadbo pilatesa in joge boste namreč izboljšali fleksibilnost in ravnotežje, v svoji koži pa se boste počutili udobneje. S tem se bo povečala želja po spolnih odnosih. Dodaten bonus: dobro poznavanje svojega telesa in zavedanje, česa je sposobno. 

Tenis

Tenis je kombinacija vsega: povečuje moč, izboljša ravnotežje, sprošča hormone sreče, zaradi česar se počutite odlično. Nič čudnega, da bi po igri tenisa radi zapeljali svojega partnerja, ali da ste po redni vadbi opazili izjemno izboljšanje spolnega življenja. 

Plavanje

S plavanjem gradite mišično maso, povečujete vzdržljivost in hkrati odpravljate stres. Um bo bolj sproščen in sami veste, kako pomembno je, da ste v postelji sproščeni in prisotni v tistem trenutku. Tako lahko pridete do največjih užitkov. 

Dvigovanje uteži

Ne gre le za privlačen pogled na učvrščeno telo - dvigovanje uteži poskrbi za dvig libida in povečano izločanje testosterona. 

Aerobika in ples

S plesom in aerobiko povečate samozavest, čutnost in občutek poželenja. Zaupate v svoje sposobnosti, in če plešete s partnerjem, tudi v njegove. Vse to potrebujete med rjuhami. Plesalci imajo običajno precej aktivno spolno življenje. 

Golf

Pri golfu potrebujete osredotočen um, znebite se stresa in pridobite nekaj pozitivnih posledic na hormone - zato se vas partner v spalnici ne more naveličati.