Smučanje Promocijsko sporočilo

Golte: naj vas očara pogled na Savinjske Alpe, Karavanke in Savinjsko dolino (+ nagradna igra za smučarske karte!)

15. 12. 2019
Deli
Golte: naj vas očara pogled na Savinjske Alpe, Karavanke in Savinjsko dolino (+ nagradna igra za smučarske karte!) (foto: Golte (promocijsko gradivo))
Golte (promocijsko gradivo)

Najboljše srednje veliko smučišče v Sloveniji ne bo ustreglo le smučarjem, ampak tudi ljubiteljem kulinarike, savnanja in razvajanja v bazenih. 

Golte so 1.600 m visoka kraška planota v Kamniško-Savinjskih Alpah, ki se pozimi spremeni v največje smučišče v savinjski regiji. V zadnjih letih so smučarji izbrali Golte celo za najboljše srednje veliko smučišče v Sloveniji, in to z razlogom. 

Bi radi brezplačno preizkusili proge na Golteh? Sodelujte v nagradni igri in si prislužite vstopnice! 

Podarjamo kar 5-krat po 2 vstopnici, ki jih prevzamete na blagajni na spodnji postaji nihalke smučišča Golte. Žrebanje bo 23. 12. 2019. 

Nagrajenci: 

  • Danijel (Radenci)
  • Tadej (Frankolovo)
  • Eva (Škofljica)
  • Sonja (Dob)

Najpomembnejša dejavnika za dnevne smučarje sta zagotovo: 
  1. 12 km najbolje urejenih prog v Sloveniji
  2. nič čakalnih vrst na žičnicah
  3. hiter in enostaven dostop (15 min iz avtocestnega izvoza Šentrupert)

Na svoj račun bodo prišli tako začetniki smučanja kot že dobro utečeni smučarji, ki si želijo adrenalina. Na vrh proge vas popeljejo 3 sedežnice, dve vlečnici in tekoči trak za otroke. Od tam pa se vam odpre pogled na Savinjske Alpe, Karavanke in Savinjsko dolino, ki vas spremlja vse do konca proge. 

Če boste svojega malčka letos prvič postavili na smuči, izkoristite otroški poligon pred hotelom, kjer se pod vodstvom šole smučanja najmlajši naučijo smučati. V hotelu najdete še trgovino z zimsko opremo in ski servis.

Smučišče Golte svoja vrata odpre že 6. 12. 2019, apartmaji in hotel pa se hitro polnijo, zato pohitite z rezervacijami!

Zvečer morate na Golteh preizkusiti nočno sankanje in obiskati Božično bajko, ki se nahaja v 5 minut od spodnje postaje oddaljenem Mozirskem Gaju. Naj omenimo še zanimivo posebnost, da se v recepcijo (skoraj novega 4*) hotela pripeljete kar z nihalko. Družine lahko domujejo tudi tik ob smučišču v enem od 32 povsem novih apartmajev in obenem koristijo hotelske storitve ter se razvajajo z jutranjo dostavo svežega kruha. 

Poleg smučanja lahko uživate tudi v bazenu, savnah in kulinaričnih dobrotah. 

 Preverite tudi: