TOP lokacija, če se na smučanje odpravljate z družino

TOP lokacija, če se na smučanje odpravljate z družino (foto: Golte (promocijsko gradivo)) Golte (promocijsko gradivo)
3. 1. 2020 Promocijsko sporočilo

Če iščete idejo za družinski smučarski oddih, na Golteh zagotovo ne boste razočarani. Poskrbljeno je tako za otroke kot za odrasle in tudi za sprostitev. Nenazadnje je to tisto, po kar prihajate, kajne?

Do Golt se ne boste potrebovali peljati daleč, zato pozabite na zgodnje vstajanje in vožnjo sredi noči. Po 15 minutah vožnje od izvoza iz avtoceste Šentrupert po ravni regionalni cesti boste prispeli na spodnjo postajo nihalke. Od tam vas bo nihalka (vozi na vsake pol ure) odpeljala na vrh, naravnost pred hotel. 

Za vse informacije vam je na voljo prijazno osebje, ki vas bo napotilo v pravo smer ali k osebi, ki jo potrebujete.

Možnosti za bivanje imate kar nekaj. Najprej lahko izbirate med hotelom in apartmaji (oboje se nahaja blizu smučišča). Če izberete slednje, boste veseli novice, da se ob smučišču nahaja 32 povsem novih apartmajev, ki so primerni za družine. Gostje apartmajev lahko koristijo hotelske storitve ali se pustijo razvajati z jutranjo dostavo svežega kruha.

Prespite pa lahko še v Mozirski koči, ki je primerna tudi za večje skupine. 

Na smučišču čaka na vas 12 km prog, na katerih se bodo nasmučali tako zelo izkušeni smučarji kot otroci in začetniki. Po njih sta se nekoč spustila tudi Ivica in Janica Kostelić, ki sta tam začela smučarsko kariero. Letos pa je sezono otvorila naša odlična smučarka Ana Drev in kot vedno so Golte med prvimi smučišči odprla vrata za novo zimsko sezono.

Letos lahko na Golteh smučate brezplačno! Podarjamo 5-krat po 2 celodnevni smučarski karti. V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ (odgovor na vprašanje pa se skriva v ravno prebranem odstavku ...)

Od naprav, ki vas pripeljejo na bele strmine, imate na voljo: 

  • 3 sedežnice
  • 2 vlečnici
  • tekoči trak za otroke

Neposredno pred hotelom je tudi otroški poligon, kjer se pod vodstvom šole smučanja malčki naučijo smučati. V hotelu  pa ne spreglejte dobro založene trgovine z zimsko opremo in ski servis.

Da je smučanje na Golteh zares nepozabno, pravi tudi dejstvo, da so ga smučarji izbrali za najboljše smučišče v Sloveniji med srednje velikimi smučišči. 

Odrasli se po smučanju lahko sprostite v Wellnesu, kjer imate na voljo masaže, savne in kopanje v bazenu. 

Silvestrujte na Golteh

Tako je, ob pogledu na Savinjske Alpe, Karavanke in Savinjsko dolino lahko vstopite v novo leto. Skoraj pravljično, kajne? A uresničljivo. Za vas so na Golteh pripravili posebna doživetja: 

  • silvestrsko večerjo s pogledom in živo glasbo
  • silvestrovanje z DJ-em v restavraciji Medvedjak
  • planinsko silvestrovanje na Mozirski koči 

Vsi paketi v hotelu imajo vključen tudi neomejen vstop v Wellnes. Več informacij o silvestrovanju zveste TUKAJ