S TEMI preprostimi triki boste prihranili denar pri nakupovanju zdravih živil!

S TEMI preprostimi triki boste prihranili denar pri nakupovanju zdravih živil! (foto: Profimedia) Profimedia
3. 3. 2023

Tudi zdrava prehrana je lahko cenovno dostopna. Preverite, s katerimi triki boste pri nakupovanju prihranili veliko denarja!

Nobena skrivnost ni, da cene povsod strmo naraščajo: od počitnic, avtomobilov in oblačil, do osnovnih potrebščin, kot so nepremičnine, ogrevanje in prehrana.

V zadnjem času so cene živil vse višje, zaradi česar so številni prepričani, da si zdrave prehrane več ne morejo privoščiti.

V resnici pa lahko tudi zdrava, hranljiva živila dobimo po dostopnih cenah in tako dobro poskrbimo za svoje telo, obenem pa prihranimo lepo vsoto denarja.

Prehranski svetovalec Jernej Ogrin nam je zaupal trike, s katerimi bomo pri nakupu hrane veliko prihranili:

V novi epizodi Aktivni podkasta pa nam je Jernej povedal tudi, katere napake ljudje počnejo pri hujšanju in kako v svojo prehrano vpeljati spremembe, ki bodo prinesle dolgoročne rezultate.

Obenem pa je razbil številne prehranske mite: je mikrovalovna pečica nevarna? Je zajtrk res najpomembnejši obrok dneva? Je res, da sadja ne smemo uživati v poznih večernih urah? So mlečni izdelki z manj maščobami v resnici še bolj škodljivi, od tistih običajnih?  

Celotnemu pogovoru z Jernejem prisluhnite TUKAJ.