Severina razkriva: TO je dieta, s katero je izgubila kar 7 kilogramov

Severina razkriva: TO je dieta, s katero je izgubila kar 7 kilogramov (foto: Instagram/Severina (Posnetek zaslona)) Instagram/Severina (Posnetek zaslona)
7. 9. 2023

Severina med drugim slovi tudi po zavidljivem videzu. Pred kratkim je razkrila, kako je prišla do svoje izklesane postave.

Hrvaška pevka Severina pridno skrbi za svoj videz, telesno pripravljenost in posledično odlično počutje. Vendar je priznala, da se tudi njej nabere kakšen kilogram preveč, saj rada uživa v dobri hrani.

Ravno to se ji je zgodilo pred kratkim.

"Malo pred svojim rojstnim dnem sem se začela rediti, obiskala sem Rim in se nisem ustavila v svojem hedonizmu. Potem pa sem v zadnjem trenutku prenajedanja ugotovila, da moram snemati videospote in da moram na hitro dieto in poslušati svoje telo", je v enem od intervjujev izjavila Severina. Zvezdnica naj bi se zredila za 7 kilogramov.

Vseeno pa pevka zna ohranjati disciplino in poskrbeti zase tudi takrat, ko nabere nekaj odvečnih kilogramov. 

Dieta za izgubo 7 kilogramov

Odločila se je za pet manjših obrokov in za vsaj pol ure hoje na dan. Jedilnik je sestavljen iz surovega sadja in zelenjave. V svoje telo se trudi ne vnašati toksinov in si prizadeva, da bi jih povsem izločila iz prehrane.

Ko vstane, popije smuti s korenjem, peso, malinami, jagodami, borovnicami, robidami in mandljevim mlekom. Včasih doda še malo banane za večjo gostoto in ta obrok jo nasiti, tako da do kosila ni lačna. Njena najljubša jed je suši, zato je, ko je hujšala, redno uživala ribe.

Velja za zelo disciplinirano osebo, tako da so se odvečni kilogrami hitro poslovili, njena postava pa je spet taka, kakršna je bila.

Severina fitnesa ne mara

Na portalu govori.se pojasnjujejo, kako Severina skrbi za svojo postavo. Pevka pravi, da v fitnes ne hodi prav pogosto, saj si mora po nastopih spočiti telo. Pravi, da ji je čisto dovolj, da vaje izvaja enkrat na teden, ko se pripravlja na turnejo, pa trenira trikrat ali štirikrat tedensko.

Njena telovadba je enakomerna, obremenjuje celo telo, za popolno zadnjico pa dela počepe. "Vsem ženskam bi priporočila, naj naredijo 100 počepov na dan in modna pista bo njihova," pravi Severina.

Preberite več na Govori.se

Bonus video: Prehranska strokovnjakinja pojasnjuje vse, kar morate vedeti o rastlinski prehrani