Razkrivamo popolnoma nor recept za jagode s čokolado – tega še niste poskusili! (VIDEO)

Razkrivamo popolnoma nor recept za jagode s čokolado – tega še niste poskusili! (VIDEO) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 6. 2023

Se lahko uprete jagodam s čokolado? Danes boste izvedeli, kako preprosto jih je v resnici pripraviti. Zato si jih boste odslej privoščili na vsakem pikniku ali pohodu na lep sončen dan.

Ne potrebujete mikrovalovne pečice ali vodne kopeli. Vse, kar potrebujete, je košarica jagod, čokolada in čudovit sončen dan. In – kot pravi @miaivybuxton, ki je idejo delila na Tiktoku – jagode s čokolado bodo pripravljene v približno 20 minutah. Sonce bo namreč čokolado tako zmehčalo, da jih boste lahko pomakali.

Nasvet: če razmišljate o temni čokoladi (seveda), imejte v mislih, da se čokolada z nižjo vsebnostjo maščob topi počasneje. 

Še en namig: s seboj vzemite še nekaj nasekljanih oreščkov in jih potresite po stopljeni čokoladi.  

PREVERITE: Zato NE bi smeli pojesti VEČ KOT TRI brazilske oreščke na dan!

@miaivybuxton An absolute must for your summer picnics 🍓🍫 works so well! #viral #hack #lifehack #summerhack #viralhack #tiktokhacks #tiktokviral #chocolaterecipe #chocolatehacks #picnic #summer #summerpicnicideas #picnicrecipe #dateideas #parks #chocolate #recipes #chocolatestrawberries #strawberry #fruit #thingstodo #summerbucketlist #girlsday #musttry #viralfood #foodtok #sweettreats #tiktokfoodies #foodtiktok #foodlovers #viralfoodtrends #sweets #aesthetic #london #outside ♬ Could You Be Loved

Privoščite si tudi drugo sadje

Najboljše sadje za pomakanje v čokoladi: češnje, maline, borovnice, rezine jabolk, ananas, banana. Tudi mango in grenivka sta fantastična. Bi dodali še kakšnega?

Preverite še:

Najstarejša ženska na svetu je razkrila skrivnost svoje dolgoživosti: 90 let je vsako jutro zaužila to živilo!