Pečete na previsoki temperaturiČe jajca kuhate na višji temperaturi, da bodo prej pripravljena, jih izsušite ali prepečete. Raje jih segrevajte nekje na srednji temperaturi, pri kateri boste imeli nadzor nad zapečenostjo. Predolgo pečete jajcaKuharji svetujejo, da jajca odstranite z ognja preden so povsem pečena. Zaradi toplote v ponvi se bodo do konca termično obdelala tudi, potem ko štedilnik ugasnete. Ko jih boste začinili in dali na krožnik, bodo ravno pravšnja. Pozabite na masloAli pa ga ne dodajate, ker pač jajc niste nikoli pripravljali tako. Seveda za pripravo jajc ne potrebujete ničesar, če imate ponev, ki preprečuje prijemanje. V kolikor si zaželite hotelskih umešanih jajc, pa boste morali uporabiti maslo, ki doda piko na i pri okusu.
Preverite tudi: Utrip srca: katere vrednosti so normalne in kdaj je vaše bitje srca zaskrbljujoče?