Lepinja z zelenjavo

14. 2. 2010
Deli
Lepinja z zelenjavo.

Sestavine za eno osebo: zelena bučka, rdeča paprika, strok česna, žlica olja, sol, poper, 1 kumara, 100 g jogurta z manj maščobe, 2 žlici nasekljanega peteršilja, 1/4 lepinje.

PRIPRAVA:

1. Bučko in papriko narežite na koščke. Česen nasekljajte in pražite na olju. Dodajte zelenjavo, sol in poper. Kuhajte 10 minut.

2. Kumaro narežite na koščke. Zmešajte jih z jogurtom, peteršiljem, soljo in poprom. Kruh napolnite z zelenjavo in omako.

Čas priprave: 20 minut

379 kcal; 14 g maščobe; B: 14 g; OH: 49 g

Novo na Metroplay: Kako lahko vzdržujemo mišično maso ter preprečimo težave, kot so sarkopenija in osteoporoza?