Uživate ob svojem najljubšem obroku in potem ... napihnjenost, vetrovi, zgaga ...? S tem si lahko naravno pomagate

Uživate ob svojem najljubšem obroku in potem ... napihnjenost, vetrovi,       zgaga ...? S tem si lahko naravno pomagate (foto: promocijski materiali) promocijski materiali
18. 5. 2020 Promocijsko sporočilo

Ste tudi vi med tistimi, ki jih po pikniku boli želodec, občutijo napihnjenost in jih peče zgaga? Četudi imate tovrstne težave, se slastim čevapčičem in drugim okusnim "piknik" dobrotam ni potrebno upreti. Pomagate si lahko s tem naravnim zdravilom, sestavljenim iz izvlečkov devetih zelišč.

Profimedia

Veliko ljudi po vsem svetu ima prebavne motnje, vključno z bolečinami in neugodjem. Pogosto nastanejo v stresnem obdobju, ob čustveni vznemirjenosti, na potovanju, ob jemanju zdravil in zaradi nekaterih drugih dejavnikov. Eden izmed razlogov za prebavne težave, je tudi hrana z žara, ki je navadno močno začinjena, mastna in pečena na oglju.

Kadar nastopijo težave, se prebavni simptomi pri ljudeh kažejo na različne načine. Tisti, ki trpijo zaradi slabega ali bolečega prebavljanja, imajo občutek hitre sitosti, napihnjenosti, po jedi se jim spahuje. Čeprav nimajo nobene bolezni zgornjih prebavil, imajo vetrove ter trpijo za slabostjo.

promocijski materiali

Sindrom razdražljivega črevesa je ena najpogostejših funkcionalnih motenj prebavil. Ta težava do trikrat pogosteje prizadene ženske kot moške, še posebej ženske mlajše od 40 let. Čeprav te težave niso življenjsko ogrožajoče, so zelo mučne in negativno vplivajo na počutje, kakovost življenja in delovno zmožnost posameznika. Nekatere vrste hrane, kot so jedi z žara ali mastna hrana, težave še povečajo. Ker pa se je tovrstnim jedem težko upreti, še posebej zdaj, ko je sezona piknikov in žar zabav na vrhuncu, je dobrodošla novica, da si lahko pomagamo z naravnim zdravilom.

Pomagamo si lahko na naraven način

Iberogast® je naravno zdravilo, sestavljeno iz izvlečkov devetih zelišč, ki zagotavlja učinkovito lajšanje različnih prebavnih težav. Vsebuje izvlečke grenika, angelike, kamilic, kumine, pegastega badlja, melise, poprove mete, mlečnika in sladiča. Ti rastlinski izvlečki vplivajo na vzroke teh težav in pripomorejo k boljšemu počutju tudi po obilnem obroku čevapčičev.

Več o prebavnih težavah najdete na www.iberogast.si.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Promocijsko sporočilo

L.SI.MKT.05.2020.3519