25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Izboljšaj tehniko teka z video analizo

Izboljšaj tehniko teka z video analizo (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
17. 9. 2015 Promocijsko sporočilo

Tek je rekreacija, ki se ga praktično lahko loti vsak in vsepovsod. Ne potrebujemo posebnega igrišča, dvorane ali katere druge infrastrukture, ampak samo stopimo iz stanovanja in teren je že pripravljen. Vendar pa se na eni strani ogromno začetnikov napačno loti tekaške aktivnosti, na drugi strani pa ima ogromno izkušenih tekačev popolno napačno tehniko, ki jo je težko izkoreniniti.

Zakaj potrebujemo video analizo našega tekaškega koraka?

Slaba tehnika teka poveča možnost nastajanja poškodb, hkrati pa nam onemogoča ustrezno napredovanje.

Zato vas vabimo, da izboljšate tehniko teka z video analizo pod strokovnim vodstvom tekaškega trenerja, se z njim posvetujete o vaših tekaških navadah in težavah, le ta pa vam bo z nasveti pomagal do boljših in varnih tekaških rezultatov.

Salomon vam v sodelovanju z Intersportom in tekaškima trenerjema

  • Luko Hrenom in
  • Urošem Kožarjem,

letošnjo jesen omogoča, da s pomočjo strokovnega svetovanja, testiranja novih SALOMON tekaških modelov ter video analize pridobite ali nadgradite znanje o teku in tekaški opremi.

S tekaškima trenerjema se boste lahko odpravili na krajši tek in pridobili posnetek na podlagi katerega boste lahko izboljšali svojo tehniko teka. Podrobna video analiza bo narejena s pomočjo GO PRO kamere, katero bosta kasneje strokovno komentirala tekaška trenerja. Analiza je brezplačna in je namenjena tako začetnikom, kot dobrim tekačem.

Prijavi se na video analizo, izboljšaj tehniko teka in zadeni novo tekaško obutev X- CELERATE GTX® 2!

                    

Več o tekaškem svetovanju in o novem Salomon X- CELERATE GTX® 2 na: http://podjetje.intersport.si/campaign/si-salomon-citytrail

Nove tekaške copate Salomon X- CELERATE GTX® 2 lahko poiščete ekskluzivno le v prodajalnah INTERSPORT in v spletni trgovini INTERSPORT.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri