To so 3 stvari, ki bodo izboljšale vaš tek

To so 3 stvari, ki bodo izboljšale vaš tek (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2021 Promocijsko sporočilo

Tek je lahko resnično kakovosten le, če med njim nimate v roki ali žepu telefona, denarnice ter ključev, ki vam opletajo v žeu ali pa so zatlačeni za oblačila. Ste do zdaj že našli pravo rešitev, kako se odpraviti na tek brez vseh teh motečih stvari?

#1 Torbica za okrog pasu

Športna torbica, ki jo nosite okoli pasu, se še vedno ni povsem znebila malce negativnega prizvoka, sploh med moškimi, pa vendar je boljša izbira kot ključi, zavezani med vezalke, ali nahrbtnik, ki nam praviloma skače po hrbtu. Vanjo lahko poleg telefona spravite tudi denarnico, če si morda po treningu zaželite pijače ali prigrizka, pa vendar je marsikomu, ki je zavezan 'luksuznemu' teku, tudi ta dodatek hitro lahko odveč.

#2 Športni trak za okrog roke

Vsi ga poznate pod izrazom armband, in če telefona čisto zares ne morete pustiti doma (na primer zaradi glasbe ali dosegljivosti otrokom), ste si verjetno že omislili to priročno zadevo - športno torbico za telefon - ki se pripne na vašo roko. Čeprav, roko na srce, tudi ta rešitev lahko koga od vas ovira, da bi lahko čisto zares sproščeno športal. 

#3 Pametna ura

Skoraj gotovo je to tista najboljša izbira! Medtem, ko lahkotno počiva na vašem zapestju, pametna ura meri vse, kar potrebujete za nadzor nad svojim napredkom in uravnoteženim slogom življenja.

Spoznajte pametno uro Huawei Watch GT 3, ki navdušuje v zasnovi in estetiki. Spominja na tradicionalne ročne ure, pohvali se lahko z 2-tedensko življenjsko dobo baterije ter vključuje obsežne nadgradnje strojne in programske opreme. 

S svojimi funkcijami spodbuja, da bolje skrbimo za zdravje in spoznavamo različne športne discipline, da bi lažje našli aktivnost, ki nam najbolj ustreza.

Pametna ura Huawei Watch GT 3 podpira novo tehnologijo TruSeen 5.0+ za spremljanje srčnega utripa in nasičenosti kisika v krvi (SpO2), tehnologija TruSleep 2.0 pa medtem zagotavlja obsežne podatke in predloge za izboljšanje kakovosti spanja.  

Zdrav življenjski slog je sestavljen iz več dejavnikov, ki skupaj pomagajo, da ga pravilno uravnotežimo. Nadgrajena aplikacije Zdravje (Huawei Health) zato nudi nastavljanje prilagodljivih opomnikov za dnevni vnos tekočine, urnik jemanja zdravil, čas spanja, primeren trenutek za rekreacijo, ali opomnike, ki spodbujajo pozitivno razmišljanje. 

Huawei Watch GT 3 nudi več kot 100 športnih načinov in je združljiva s kar 30 aplikacijami za fitnes, kar širi ekosistem in nudi boljšo izkušnjo spremljanja zabeleženih podatkov.

Uro Watch GT lahko povežete z vsemi pametni telefoni Android in iOS, med drugim tudi z odličnim novim telefonom Huawei nova 9, kjer lahko prek aplikacije Huawei Zdravje podrobno spremljate vse meritve in rezultate.  Za še boljšo preglednost lahko telefon enostavno z dotikom prek standarda Huawei Share povežete na prenosni računalnik MateBook 14s, ki se med drugim odlično razume z velikim ukrivljenim računalniškim monitorjem Huawei MateView GT. Tako imate popolnoma prepleten in brezšivno povezan ekosistem naprav, ki vam omogočajo lažje opravljanje dnevnih opravil, od tistih bolj zabavnih do službenih.

Več informacij o Huawei Watch GT 3 poiščite na consumer.huawei.com/si.

Promocijsko gradivo