Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
ursa_fb

Urša Čoko, direktorica in solastnica Gajbice, ki bo kmalu upihnila šesto rojstnodnevno svečko, s svojimi sodelavci v času #koronavirus krize ljudem pomaga ljudem na dom dostavljati lokalno sadje, zelenjavo in druge dobrote. 

Sodeluje z več kot tridesetimi lokalnimi ponudniki, ki dnevno dostavljajo sveže pridelke in izdelke. V času krize in še sedaj, ko se le-ta umirja, je začela sodelovati z mnogimi ponudniki ali chefi, ki so bili nezmožni opravljati svoje primarno delo (Ana Roš, Mojca Mihovec, Karim Merdjadi ...).

Ponosna je na svoje podjetje, ki bo kmalu upihnilo šesto svečko, saj niso zrasli čez noč kot nekatera podjetja, ki so videla korist v nastali situaciji. Vesela je, da lahko pomaga ljudem priti do sveže hrane. Ponosna pa je tudi, da lahko pomaga ljudem, ki so v tem času ostali brez dela oz. ga ne smejo opravljati, saj so se ti povezali z njimi ter sedaj pomagajo ali pri zlaganju, marketingu, prodaji ali celo samih dostavah.

Hvaležna je za vse pozitivne odzive in vsa lepa sporočila, zahvale in pohvale, saj tako ve, da vse ure, posvečene delu, niso zaman. Najbolj je navdušena, ko so ljudje zadovoljni z izdelki. Čeprav za Slovence pravijo, da rajši kritiziramo in grajamo, pri njih ni tako, saj si ljudje pogosto vzamejo čas za pohvalo, priporočijo jih prijateljem in, ko ponovno naročijo pri njih, ve, da so nekaj naredili prav.

#koronavirus kriza je ni prestrašila, saj so ves čas ustrezno zaščiteni, uporabljajo zaščitno opremo ter se držijo vseh predpisov. Večji strahovi so se pojavili, ko so morali čez noč v podjetju narediti veliko prilagoditev. Ponosna je na ekipo, saj so reagirali več kot super in kljub pripravi več kot 1200 gajbic tedensko, niso naredili veliko kiksov.

Ob strani so ji stali tudi domači, ki razumejo, da to delo opravlja z ljubeznijo in srcem. Čeprav je večino časa optimistična in dobrovoljna ter se ne zanaša na mnenja drugih, so ji lepe in vzpodbudne besede bližnjih, pomenile več kot karkoli drugega.

V času, ko smo preživeli prvi del #koronavirus krize in se življenje postopoma normalizira, se zaveda, da je bil to neprecenljiv čas, ko smo se lahko posvetili drug drugemu.

Za zaključek pa poziva, naj zdravje ne imejmo za samoumevnega, zato poziva, naj se še naprej obnašamo odgovorno in v skladu s priporočili. Ter jejmo čim bolj kakovostno, sveže in lokalno. Tudi s pomočjo Gajbica.si.

#vztrajam motiviramo 26. maj 2020

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.