Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
41515148_10156781744222369_5245529341986603008_n

Ta konec tedna bo fenomenalen. V petek se nam pridruži na Dobrodelnem teku, v petek in soboto pa še na Olimpijskemu festivalu. Zabavno bo! Kongresni trg v Ljubljani te pričakuje!

Olimpijski festival 2018

Pred zaključkom Evropskega tedna športa, ki ta teden poteka po vsej Sloveniji, se nam v petek in soboto pridruži na Olimpijskem festivalu. Festival je namenjen otrokom do 15. leta in njihovim staršem. Otroci bodo na enem mestu spoznali prek 40 športnih disciplin, srečali vrhunske športnike in se z njimi pomerili v športnih izzivih. Več kot 20 opravljenih izzivovo bo prineslo tudi medaljo!

Lokacija: Kongresni trg v Ljubljani
Čas: med 9. in 18. uro
Cena in prijava: brezplačno in brez prijave
Več informacij: http://festival.olympic.si/

Dobrodelni večerni tek

V petek zvečer se nam pridruži na Dobrodelnem teku. Ali hoji, vse šteje! Krogi, ki jih bomo skupaj nabirali okoli Kongresnega trga bodo prinesli denar - vsak krog 5€ - ki bo šel za mlade športnike iz socialno šibkejših družin. Na glavnem odru bomo predstavili Mladinsko olimpijsko reprezentanco Slovenije Buenos Aires 2018, zabavali pa nas bodo Trkaj, Pop Design ter številni drugi zanimivi gostje.

Lokacija: Kongresni trg v Ljubljani
Čas: med 20 in 23. uro
Cena in prijava: brezplačno in brez prijave
Več informacij: http://ewos.olympic.si/dobrodelnitek/

Se vidimo!

#vztrajam motiviramo 26. september 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.