5 zdravih in lepotnih nasvetov Jennifer Lopez, ki se očitno ne stara

5 zdravih in lepotnih nasvetov Jennifer Lopez, ki se očitno ne stara (foto: Shutterstock) Shutterstock
30. 11. 2018 Vir: liza.aktivni.si

Jennifer Lopez je stara 49 let in je videti odlično. 

Njeno telo je čvrsto, njena koža brezhibna in njen nastop na koncertu zahteva kondicijo 20-letne vrhunske plesalke ali športnice. J.Lo vedno rada poudari, da se mora za svoj videz in kondicijo pošteno potruditi, da nič ne pride samo od sebe. Izredno disciplinirana pevka in igralka je za ameriške medije na glas povedala pet svojih skrivnosti, kako biti tako mladosten v vsakem trenutku.

Torej poglejmo 5 navad, s katerimi si Jennifer pomaga v boju proti staranju:

1. Treningi morajo biti zabavni in zanimivi

J.Lo se je naučila, da mora imeti čim bolj zanimive treninge, kar pomeni, da ima dneve, ko dela veliko za svoje mišice, in dneve, ko skrbi za svojo kondicijo. Pravi, da se ničesar ne boji, zelo ji pomaga dobra glasba in zabavni trening partnerji, prav posebno je, ko trenira skupaj s svojim izbrancem Alexom Rodriguezom.

2. Rada ima afirmacije

Saj veste, če si nekaj ves čas ponavljate, potem to tudi verjamete. Očitno afirmacija, da se ne staramo, deluje, saj se Jennifer zares ne stara. Zvezdnica je že večkrat povedala, da si vsak dan nekajkrat ponovi, da je mladostna in brezčasna: “Morda se vse skupaj sliši kot kliše, ampak ni. Starost je v glavi. Samo poglejte Jane Fonda, ženska pri 80 letih je videti fenomenalno.”

3. Olja za obraz

Seveda pa ne pomaga le prepričevanje samega sebe, da si mlad in krasen, nekaj moraš za lepo kožo tudi narediti. Jennifer da veliko na dobre, naravne izdelke, za vse skupaj pa skrbi njena vizažistka Mary Phillips. Lopez prisega na Själ Saphir Concentrate, olje proti staranju, ki stane 155 evrov. Cena je res visoka, a očitno deluje.

4. Popije litre in litre vode

Pevka ne pije alkohola in kave ter seveda niti pod razno sladkih pijač. Pravi, da niti ne šteje, koliko kozarcev vode na dan spije, da lahko samo reče, da ves čas pije, ker ji voda enostavno paše.

5. Zdrava in uravnotežena hrana

Tudi svoje telo J.Lo hrani le z najboljšimi živili, pomaga pa si tudi z metodami priznane strokovnjakinje Haylie Pomroy (hayliepomroy.com), ki predpiše diete za spodbujanje metabolizma. Pomroyjin glavni cilj je, da svojim strankam pomaga spremeniti delovanje njihovih teles z različnimi tehnikami: jejo samo pravo hrano (zelenjavo in sadje) in prav nič predelanega, sladkega in konzerviranega. Pomroy ne prisega na štetje kalorij, ampak na tri glavne obroke in dva prigrizka na dan. Sliši se sila enostavno!

Fotografija: Shutterstock