ROSTBIFOVI ZVITKI
Za 2 porciji potrebujete:
200 g solate,
100 g korenja,
2 mladi čebuli,
1 zrel avokado,
2 žlički limonovega soka,
2 žlici nastrganega trdega sira,
sol, poper,
nekaj kapljic tabaska,
6 rezin pečenega rostbifa,
8 bilk drobnjaka
Priprava:
1. Solato očistite in jo zrežite na široke trakove, ostrgano korenje pa na ozke. Olupite čebulo in jo zrežite na obročke.
2. Avokado prepolovite in odstranite koščico. Z žlico izločite meso sadeža in ga takoj nakapajte z limonovim sokom. Pretlačite z vilicami in primešajte še korenje, čebulo in sir. Maso začinite.
3. Rezine rostbifa obložite s solato in jo premažite s maso. Nato jih zvijte in povežite z bilkami drobnjaka.
Na porcijo: 410 kcal, beljakovine: 20 g, maščobe: 35 g, ogljikovi hidrati: 2 g.
4 / 4