SMUČEV FILET Z ZELENJAVOZa 2 porciji potrebujete:400 g rumene paprike, 4 paradižnike, 2 žlici olja, 1 žlico gorčice, sol, poper, 2 smučeva fileta (po 150 g, sveža ali zamrznjena), 1 žlico limonovega soka, mokoPriprava: 1. Paprike očistite in jih zrežite na osmine. Zmešajte 1 žlico olja in gorčico. Zelenjavo dajte v model za narastek in jo zmešajte z marinado. Začinite jo s soljo in poprom ter približno 15 minut pecite v pečici.2. Smučeva fileta počez prepolovite in ju začinite z limonovim sokom, soljo in poprom. Nato vse kose povaljajte v moki. V ponvi segrejte 1 žlico olja. Na njem ribo najprej popecite na tisti strani brez kože, na strani s kožo pa jo pecite 3 do 5 minut. Postrezite skupaj s pečeno zelenjavo.Na porcijo: 365 kcal, beljakovine: 21 g, maščobe: 7 g, ogljikovi hidrati: 52 g.