Razstrupite jetra, da boste razstrupili svoje telo

Razstrupite jetra, da boste razstrupili svoje telo (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
25. 8. 2015 Promocijsko sporočilo

Jetra so najpomembnejši metabolni organ, saj v njih poteka kar 60 % vseh metabolnih procesov. Opravljajo več sto funkcij, najpomembnejše pa so presnavljanje hrane v energijo, razgradnja toksinov in čiščenje krvi. Jetra so torej glavni razstrupljevalec v našem telesu.

Razkrajajo toksine iz krvi, jih presnavljajo v manj škodljive snovi in jih izločajo iz telesa. So organ brez živcev, ki bi prevajali bolečino, in tako sami pogosto niti ne zaznamo bolezni jeter, dokler ni že zelo napredovala.

Jetra ne marajo

Jetrom najbolj škodujejo

  • nepravilna in premastna hrana,
  • uživanje alkohola,
  • izpostavljenost cigaretnemu dimu in onesnaženemu zraku, barvilom in topilom,
  • pa tudi pretirana uporaba zdravil.

Pogosta nevšečnost v razvitem svetu je zamaščenost jeter, o čemer govorimo takrat, ko maščobe v jetrih presegajo 5 % teže tega organa. Vzroki za nastanek zamaščenosti jeter so številni, pri nas so najpogostejši nepravilna prehrana, debelost, alkoholizem in sladkorna bolezen tipa II.

Kako prepoznamo obremenjena jetra?

Znaki, na katere moramo biti pozorni so: slaba in počasna prebava, povišane vrednosti holesterola in trigliceridov v krvi, debelost z osrednjo porazdelitvijo maščobe okrog pasu, težave s kožo (srbež, izguba sijaja in zdrave barve), občutek neprestane utrujenosti.

Pomagajmo jim pri samoobnovi

Jetra so eden redkih notranjih organov, ki so sposobni naravne samoprenove. Pri tem jim lahko učinkovito pomagamo s pravilno prehrano in z razstrupljevalno kuro. Pomagajte si z Liverin® Forte, ki vsebuje visoko koncentracijo silimarina, učinkovine iz pegastega badlja, ki je najbolj poznana in raziskana snov za razstrupljanje in obnovo jeter.

Pri razstrupljanju telesa je zelo pomembno tudi urediti prebavo, saj se morajo strupi in druge odpadne snovi čim prej izločiti, zato je formuli dodan sladki koren. Pri osebah z obremenjenimi jetri je pogosto zabeleženo pomanjkanje vitaminov B, zato so Liverinu® Forte dodani v primerno visokih odmerkih – prav formulacija rastlinskih izvlečkov in izbranih vitaminov je odgovorna za celostno delovanje: razstrupljanje jeter, obnovo in zaščito pred nadaljnjimi negativnimi vpliv ter urejanje prebave, hkrati pa povrne življenjsko energijo. Največjo učinkovitost boste, skupaj s pravilno prehrano, dosegli v treh mesecih.

Samo iz naravnih učinkovin

Dr. Anna Crupi, vodja razvoja in raziskav iz laboratorijev Pharmalife Research, pojasnjuje: »Vse kar zaužijemo, se presnavlja skozi jetra. Zato smo zelo skrbno izbrali kombinacijo zdravilnih zelišč, ki optimalno učinkujejo pri zaščiti in obnovi jetrnih celic. Učinki izvlečkov se med seboj dopolnjujejo na kar treh ravneh: jetra zaščitijo, obnovijo in razstrupijo. Učinkovitost Liverin Forte potrjujejo zadovoljni uporabniki iz več kot 50 držav. Z razstrupljevalno kuro pomagamo jetrom pri vzpostavljanju ravnovesja v telesu. To povečuje vitalnost in izboljša naše počutje. Dobro delujoča jetra prispevajo k uravnavanemu tvorjenju holesterola, dobri presnovi hranil in posledično k zmanjšanemu obsegu pasu in urejeni prebavi.«